Weer geen overwinning voor Moerse Boys JO15-1

Vandaag stond de tweede competitie wedstrijd voor ons klaar tegen TSC jo-15-3. We moesten ons herpakken na het gelijkspel van vorige week en vandaag kon dat tegen de voormalige koploper van de competitie. TSC stond bovenaan ook al was er nog maar 1 wedstrijd gespeeld. Als we deze wedstrijd zouden winnen zouden we stijgen in het klassement.

We startten de eerste helft goed we zaten overal bij maar we creëerden geen echte grote kansen, TSC echter ook niet. Maar toen uiteindelijk zat het niet mee en kregen we een tegengoal net voor rust in de 35′ minuut door een goede individuele actie van de spits van TSC. Stond het dus 0-1 toen we de rust in gingen.

In de tweede helft startten we heel anders, namelijk slordig en slap. We kregen gelijk een goal tegen door balverlies in de opbouw en daardoor lag het midden helemaal open. 0-2. Vlak daarna kregen we een corner tegen en die werd niet goed weggewerkt dus in de 43’ nog een goal tegen. 0-3. Nog geen 10 minuten later in de 51’ minuut ging de opbouw weer fout en scoorde TSC weer. 0-4. Precies 10 minuten later kregen we een terechte penalty tegen en die werd binnen geschoten. 0-5. Eindsignaal 0-5 verloren tegen TSC jo-15-1.

Het kon veel beter en er had zeker meer ingezeten dan met 0-5 verliezen. Dat moeten wij ook zeker volgende week weer laten zien tegen Zwaluwe jo-15-1.

Geschreven door Ruben van Dijck