Voorlopige indeling jeugdteams bekend

Op de jeugdkadervergadering van 3 juni is de basis gelegd voor de indeling van de jeugdteams voor seizoen 2019/2020. In de hierop volgende vergaderingen van de technische commissie en jeugdcommissie zijn deze besproken en de puntjes op de ‘i’ gezet.

De indeling van de teams is nu voorlopig en is vanaf nu beschikbaar. Voorlopig betekent dat deze dus nog kan wijzigen tot aan de start van het nieuwe seizoen. De technische commissie en jeugdcommissie bepalen in overleg met leiders of wijzigingen doorgevoerd moeten worden. 

Vanwege de vakantieperiode is de jeugdcommissie beperkt telefonisch beschikbaar. Bij vragen, opmerkingen of anderszins over de indeling verzoeken wij u om een mail te sturen naar jeugdcommissie@moerseboys.nl. In de mailbox kunnen meerdere personen,  dus is de kans dat er in deze periode tijdig een reactie volgt groter. Wij beantwoorden daarom enkel vragen die via de mailbox van de jeugdcommissie binnenkomen.

Bij een aantal teams staat nog (vacature). Dat betekent dat wij nog op zoek zijn naar vrijwilligers die een actieve bijdrage willen leveren bij één van onze jeugdteams als leider of trainer. Interesse? Stuur dan een mail naar jeugdcommissie@moerseboys.nl en informeer naar de mogelijkheden. Ook op onze vacaturebank staan nog openstaande vacatures.

De trainingen voor seizoen 2019-2020 starten op zaterdag 17 augustus. Dan is ook de open dag van Moerse Boys waarin de foto’s van de jeugdteams worden gemaakt en materialen (zoals voetbaltassen) worden uitgereikt. Schrijf deze datum alvast in de agenda en kijk vanaf 1 augustus voor meer informatie op de website van Moerse Boys.

De nieuwe voorlopige indeling is te openen via deze link.

(alvast) een fijne vakantie en tot het volgende seizoen.

Sportieve groeten,

De jeugdcommissie.