Voetbalquiz 2019: sta jij al op De Lijst?

Terwijl Sportpark Akkermolen nog aan het bekomen is van een meer dan geslaagde editie van de Oliebollencup, staat het volgende evenement alweer voor de deur. Aanstaande vrijdag 8 maart wordt de jaarlijkse Voetbalquiz weer gehouden, en hoewel Jack Roovers iets minder bier klaar hoeft te zetten en de schoonmaakploeg wat minder werk zal hebben “the day after” is het wél steevast een ontzettend gezellige avond waarop voetbalkennis en voetbalhumor hand in hand gaan.

Hieronder staat de lijst met alle helden en heldinnen (Hulde dames!) die deze avond aanwezig zullen zijn tijdens de sportieve strijd om de eer.
Zoals je wellicht ziet is er nog ruimte genoeg voor meer deelnemers, hoe meer zielen hoe meer vreugd, dus als je vrijdag nog niets te doen hebt (óf al wel iets te doen hebt waar je graag onderuit wilt…) geef je dan nog snel op door een appje te sturen naar Olav op 0646151770 ! Mocht je je al wel opgegeven hebben maar niet op de lijst staan, of juist wel op de lijst staan en niet aanwezig zijn, laat dit dan ook even weten aub…

We kunnen alvast wel verklappen dat de opening van de avond een speciale zal worden, dus zorg dat je dit niet mist. De quiz begint om 20:00 u stipt, kantine open vanaf 19:30 u.

De Lijst Der Deelnemers tot dusver in willekeurige volgorde:

Leo Brait
Daan van den Broek
Hans Kokke
Arno Weijgers
Harry “vv Zundert ” Brokx
Ad Dekkers
Corne Havermans
Cees Bommelijn
Niek van den Broek
Jos van Laerhoven
Jos van Bedaf
Rens van Laerhoven
Bas van den Bogaert
Danny van Laerhoven
Ad van den Brand
Louis Verdaesdonck
Niek Bastiaansen
Rudo Gommers
Floris van Beek
Koen Brait
Jurgen Arnouts
Teun Bastiaensen
Sjoerd Broos
Ramon Zagers
Bob Vriends
Jari Marijnissen
Cas van den Broek
Michiel van den Broek
Bart van den Broek
Tom Vriends
Team Tafel 7
Team Dames 1