Update jubileumloterij: vele handen maken licht werk!

Eén lot, zes trekkingen en vele, uiteenlopende prijzen. De jubileumloterij wordt groots opgezet. De lotenverkoop is in volle gang en de eerste verkoopopbrengsten druppelen binnen bij de jubileumcommissie. Tijd voor een update!

Loten
Ieder senioren- en JO19-lid van Moerse Boys heeft een viertal loten ontvangen om te verkopen. Je opa en oma? Je favoriete oom? Of de vaste supporter van jouw voetbalwedstrijd? Allemaal potentiële lotenkopers. Voor de duidelijkheid: met één lot doe je alle zes de trekkingen mee, ongeacht of er bij een van de trekkingen een prijs op valt. Dat betekent iets meer dan € 4 per trekking.

Om in november een uniek en onvergetelijk feest te kunnen geven, dienen zoveel mogelijk loten verkocht te worden. Hiermee kan het vijf dagen durende jubileumfeest worden gefinancierd. Dus: haal die loten uit je voetbaltas of uit de keukenlade en ga op verkoopjacht. Alles voor een onvergetelijk feest in november!

Eerste inlevermoment
Heb jij (een deel van) je loten al verpatst? Mooi! De jubileumcommissie last de komende maanden diverse momenten in waarop het verkopersgedeelte van het lot + eventueel contant geld kunnen worden ingeleverd. Het eerste inlevermoment is nu bekend. Op zaterdag 23 juni van 12.00 uur tot 14.00 uur staat de organisatie voor jou klaar in de kantine van Moerse Boys. Inleveren maar!

Brief
Bij ontvangst van de loten heeft iedere verkoper ook een brief gekregen. Deze brief staat inmiddels ook online op de website. Lees deze nog eens door, zodat duidelijk is waar je het voor doet, maar ook wat er verwacht wordt.

Dus, oranje-witte vrienden, laten we een afspraak maken: we verkopen allemaal vier loten, de jubileumcommissie organiseert een onvergetelijk jubileumfeest en samen proosten we tijdens de jubileumweek meermaals. Samen. Zij aan zij. Voor Moerse Boys.

Moerse Boys is saamhorigheid, Moerse Boys is gezelligheid, Moerse Boys is voetbal. Wij zijn Moerse Boys. Dus, waarde Moerse Boys-leden: verenigt u! Verkopers, bedankt!

“Vele handen maken licht werk”