Update jubileumloterij: status lotenverkoop en prijzenpakket

Nog 130 dagen tot het 75-jarig jubileum van Moerse Boys, zo leert een vluchtige blik op de aftelklok op de website. En dus vond de jubileumcommissie het tijd voor een nieuwe update met betrekking tot de jubileumloterij. Want hoe staat het ervoor met de lotenverkoop? En wat valt er nu eigenlijk te winnen?

Prijzenpakket
De jubileumcommissie is er, met behulp van diverse sponsoren, in geslaagd een divers prijzenpakket samen te stellen voor de zes trekkingen. Fietsen, laptops, tablets, tv’s, arrangementen bij Eredivisionist NAC Breda, luchtballonvaarten, dinerbonnen en diverse andere, kleine prijzen behoren tot het prijzenpakket. En weet je? Met één lot speel je iedere (deel)trekking mee. Eén lot geeft dus kans op zes prijzen!

Status lotenverkoop
Op zaterdag 23 juni vond het eerste inlevermoment van de verkochte jubileumloten en contante verkoopopbrengsten plaats. De jubileumcommissie is zeer tevreden met de opkomst die dag en kan melden dat inmiddels 10% van de verkochte loten is ingeleverd. Waar de verkoop van vier loten door sommigen aanvankelijk werd gezien als onbegonnen werk, daar zijn de geluiden inmiddels stukken positiever. De loten blijken vrij goed te verkopen, als er maar enige moeite voor wordt gedaan. Scroll eens door je contactenlijst in je telefoon en stuur een simpel berichtje naar bekenden. Ga je familieleden eens langs. Mogelijk zijn zij degenen die jouw loten graag willen kopen.

Volgend inlevermoment
Inmiddels is ook het tweede inlevermoment bekend. Op woensdagavond 11 juli kunnen de verkoopstrookje van de verkochte loten en eventuele contante verkoopopbrengsten weer worden ingeleverd bij de kantine. Tussen 19.30 uur en 21.30 uur staat de jubileumcommissie voor jou klaar.

De jubileumcommissie is de seniorenleden van onze prachtige club en de overige verkopers ontzettend dankbaar voor de moeite. De commissieleden verzekeren u: die moeite is niet voor niets. Het jubileumfeest in november wordt Moerse Boys-waardig!