Topfit het nieuwe seizoen in? Better Bodies heeft de oplossing!

Het is september. Het voetbalseizoen staat op punt van beginnen. Je trekt voor de eerste keer weer het oranje-witte Moerse Boys-shirt aan. Wat zit dat plots strak, merk je op? Ach, waarschijnlijk te warm gewassen, denk je nog. Even later sta je op het veld. Je trekt je eerste sprint en hapt direct naar adem. Na een kleine twintig minuten vraag je een wissel aan. Die zomerstop heeft erin gehakt.

Is bovenstaande voor jou herkenbaar? Komt er bij jou ook plots een omvangrijk buikje tevoorschijn na de zomerstop? Heb jij doorgaans ook weken nodig om weer enigszins op niveau te komen? Dan heeft sponsor Better Bodies de oplossing: een zomerabonnement! Tijdens de zomerstop kun je als lid van Moerse Boys tegen een gereduceerd tarief een abonnement afsluiten bij deze sportschool, zodat je topfit aan het nieuwe seizoen kan beginnen.

Dus: wil jij in september die directe tegenstander achteloos voorbij sprinten, keer op keer? Wil jij dat fysieke duel met die bonkige spits winnen? Sluit dan snel een zomerabonnement af bij Better Bodies en werk je in het zweet in de fitnessruimte. Wie weet leg jij deze zomer in de sportschool de basis voor een historisch kampioenschap met jouw team. Een goede voorbereiding is alvast het halve werk!

Zie ook de website van Better Bodies: klik hier!