Terheijden J011-3 – Moerse Boys JO11-3 (5-1)

23 februari 2019.

Vandaag staat er een oefenwedstrijd tegen Terheijden JO11-3 op het programma. Het is een mooie zonnige ochtend en het team van Moerse Boys heeft er zin in. Het startsignaal is gegeven en meteen komt er een mooie aanval en Chiel scoort. Binnen 1 minuut is het al 0-1! Dat belooft wat!

De jongens uit Terheijden laten er niet bij zitten. Al snel volgt er een goal. Het is 1-1. De eerste helft gaat gelijk tegen elkaar op. Beide partijen hebben mooie aanvallen. Tijs als keeper heeft een aantal mooie reddingen. Met rust is de stand 1-1.

Na de rust gaat het minder. De jongens van MB zijn niet meer zo fel. Ook staan ze niet goed op hun positie. Terheijden maakt daar gebruik van en al snel volgen er mooie doelpunten van hun. Moerse Boys krijgen nog wel kansen, maar uiteindelijk wint Terheijden met 5-1.

Helaas ze gaan met verlies naar huis. Het is een leerzame ochtend geweest. De coaches weten waar ze nog extra op moeten gaan trainen. Zodat ze straks weer goed de competitie ingaan. De teamspirit blijft top! Ondanks dat er een paar spelers flink van deze wedstrijd balen. Succes jongens met de competitie.