SV Moerse Boys presents ‘The Orange Zone’

Volgende week is het dan zóver! Een wedstrijd die na jaren van afwezigheid weer op de planning staat. En niet zomaar een wedstrijd. Dé wedstrijd van het jaar. Dé DERBY van het jaar: Moerse Boys 1 – Zundert 1.

De uitwedstrijd tegen Zundert werd door helaas niet gewonnen door onze oranjehemden, maar ondanks dat hebben wij als Moerse Boys laten zien dat we achter Moerse Boys 1 staan. En ook de thuiswedstrijd willen wij als supportersvereniging niet ongemerkt voorbij laten gaan!!! Daarom presenteren wij namens SV Moerse Boys ‘THE ORANGE ZONE’.

Wij willen ervoor zorgen dat sportpark Akkermolen letterlijk wordt omgetoverd tot een ORANJEZONE. HOE MÉÉR ORANJE, HOE BETER!

Ballonnenwedstrijd

Voorafgaand aan deze wedstrijd starten we met een (gratis) ballonnenwedstrijd voor alle kinderen van de basisschool! Álle kinderen zijn welkom om mee te doen, je hoeft dus geen lid te zijn van Moerse Boys om deel te nemen. Om 5 uur kunnen jullie je ballon ophalen bij het B-veld, waar je je gegevens kunt invullen op een kaartje. Om half 6 willen we gezamenlijk de ballonnen vanaf het B-veld omhoog laten als aftrap van de derby! De winnaars van de ballonnenwedstrijd krijgen persoonlijk bericht en krijgen een leuke prijs!

Derbytijd & The Orange Zone

Om 18:00 uur is de aftrap van de wedstrijd Moerse Boys 1 – Zundert 1. Het zou leuk zijn als er veel ORANJE langs de lijn te vinden is. Wij roepen daarom iedereen op om zóveel mogelijk in het ORANJE te komen. Trek alles wat ORANJE is uit de kast en kom in het ORANJE naar de Moer. Van sjaals tot clubkleding, van SV-items, vlaggen, brillen tot een shirt van het Nederlands Elftal. Het kan niet gek genoeg, als het maar ORANJE is! En vergeet ook niet jullie Moerse Boys vlag weer buiten aan de gevel te hangen.

Na de wedstrijd zullen we er samen met vv Zundert nog een mooie avond van maken.

Op naar een mooie, gezellige en sportieve wedstrijd! FORZA MOERSE BOYS!