logo_svVoetbalvereniging Moerse Boys staat al sinds haar oprichting in 1943 bekend om de sportiviteit, saamhorigheid en gezelligheid. Nu, meer dan 70 jaar later, kunnen we trots zijn dat deze drie eigenschappen nog steeds kenmerkend zijn voor onze vereniging en hebben we besloten om een supportersvereniging (SV) op te richten voor eenieder die de VV Moerse Boys een warm hart toedraagt.

De eerste officiële supporters-vereniging van Moerse Boys heeft tot doel de drie eerder genoemde kenmerken nog eens te onderstrepen en onze club op een positieve manier te steunen. Door lid te worden van de supportersvereniging laat je zien dat Moerse Boys jouw club is!

De supportersvereniging is een op zichzelf staande vereniging, die de gehele VV Moerse Boys steunt. Voor het luttele bedrag van 15 euro per seizoen kun jij jezelf een jaar lang lid noemen van de SV Moerse Boys! Hiervoor krijg je niet alleen elk jaar een nieuw mooi Moerse Boys-item, maar heb je bijvoorbeeld ook recht op het bijbehorende SV-feest aan het einde van het seizoen!

Voor meer informatie over alle activiteiten en acties van de supportersvereniging kun je altijd terecht bij één van de initiatiefnemers of mail naar sv@moerseboys.nl .

Bestuur Supportersvereniging:

sv-websiteOmdat de supportersvereniging los staat van de VV Moerse Boys, geeft lidmaatschap van de SV geen recht op deelname aan door Moerse Boys georganiseerde activiteiten. De gehele contributie van de SV zal worden gebruikt voor SV-doeleinden. Om lid te worden van de SV hoef je geen lid te zijn van Moerse Boys.

Laat zien dat het oranje-witte bloed ook door jouw aderen stroomt!