Spannende wedstrijd voor JO11-1 tegen Boeimeer

Zaterdag 23 november: Moerseboys JO11-1 tegen Boeimeer JO11-2 (2-4)

 

Vandaag een thuiswedstrijd tegen Boeimeer. De jongens hebben er zin in. Ze mogen vroeg aan de bak, om 08:45 begint de wedstrijd. De wedstrijd begon goed. Als vrij snel maakte Thomas 1-0 met een mooie voorzet van Milan. Boeimeer komt al snel met de 1-1 en daarna 1-2. Nog voor de time-out maakt Thomas de 2-2. Maar helaas Boeimeer weet zich goed te behouden en scoort 2-3.

Moerse Boys weten elkaar wel te vinden, maar ze moeten druk blijven zetten op de tegenstander. Door blijven lopen. Er volgen nog enkele mooie acties. Tys krijgt nog een mooie kans, maar helaas. Ook de tegenstanders krijgen net voor rust een mooie kans.

Na de rust start de Moerse Boys niet zo sterk. Het is een beetje paniekvoetbal. Gelukkig staat Thijs in de goal. Hij houdt de ene bal naar de andere bal tegen. Thijs had vandaag de hoofdrol in de wedstrijd. Hij heeft veel ballen tegengehouden. Na de aanwijzingen van de coach tijdens de time-out gaat het weer beter.  Boeimeer blijft proberen en scoort uiteindelijk. Helaas is de wedstrijd voorbij en hebben de jongens van Moerse Boys JO11-1 verloren met 2-4.