Scoren voor de club: we gaan de verlenging in!

Wat hadden we een pech afgelopen maart. Iedereen stond klaar om te starten met de scoren voor de club actie… totdat het coronavirus roet in het eten gooide. Ondanks de ingelaste tussenstop is er gelukkig al wel goed gekrast en sommige kaarten zijn al vol. Om toch iedereen een kans te geven om een volle kaart te halen of zijn of haar teamscore op te krikken, gaan we voor een verlenging.
Nu alle maatregelen weer wat versoepeld worden willen we de ingezette actie toch met goed gevolg gaan afronden.

We gaan er nog drie weken tegenaan!
De leiders zijn geïnformeerd over de laatste eindsprint die we als jeugdteams t/m O15 van Moerse Boys gaan nemen. Vanaf vandaag (12 mei) starten we de actie opnieuw op. Leiders zullen hun teams informeren en de tussenstand opmaken. Op 7 juni bepalen we de dan de eindstand.

Hoe creatief ben jij?
We gaan er vanuit dat iedereen ook creatief meedenkt om in deze 1,5 meter samenleving loten te krassen. We hoorden al leuke suggesties van video krassen maar ook het sturen van een Tikkie kan uitkomst bieden. Welke ideeën heb jij?

Al een volle kaart?
Volle kaarten kunnen spelers inleveren bij leiders van hun elftal. Deze zorgen dan dat deze ingeleverd worden bij Moerse Boys.