Pupil van de week: Thijs Verpalen

Op 17 februari was Thijs van de JO8-2 onze pupil van de week. Met de mannen het veld op, de aftrap verrichten en tot slot ook nog eens een bal met de handtekeningen van alle spelers van Moerse Boys 1. Je bent ook niet zomaar de pupil van week. Thijs stelt zich hieronder aan jullie voor:

Ik heet: Thijs Verpalen

Ik woon in: Zundert

Ik ben 6 jaar oud

Ik speel in: JO 8-2 G

Mijn leiders heten: Gerard Jochems

Mijn positie in het team is: Keeper, Middenveld

Ik speel al 2 jaar bij Moerse Boys

Mijn favoriete voetbalclub is: Barcelona, Feyenoord

Mijn favoriete speler is: Messi

Het allerleukste bij Moerse Boys vind ik: Wedstrijden spelen en de gezelligheid

De allermooiste herinnering aan de speler van de week is:
Aftrap en doelpunten zetten en overschieten met de trainer