Pupil van de week: Steven Coremans

Steven Coremans was als pupil van de week aanwezig bij de gewonnen wedstrijd van Moerse Boys 1 tegen VUC. Het veld mee op, de aftrap nemen, schieten op het doel van de tegenstander en daarna de wedstrijd mee beleven vanaf de reservebank. Hij stelt zich hier aan jullie voor.

Ik heet Steven Coremans

Ik woon in Zundert

Ik ben 10 jaar oud

Ik speel in JO11-2

Mijn leiders heten Edwin Braspenning en Alex Wildhagen

Mijn positie in het team is Links Back

Ik speel al 4 jaar bij Moerse Boys

Mijn favoriete voetbalclub is Moerse Boys natuurlijk 

Mijn favoriete speler is DAAN!

Het allerleukste bij Moerse Boys vind ik de wedstrijden spelen en de voetbalplaatjes

De allermooiste herinnering aan de speler van de week is dat ik op de goal van de tegenstander mocht schieten. Eigenlijk was de hele middag super leuk!