Maas-Jacobs: kwaliteit, lef en creativiteit

maas-jacobs_info

Maas-Jacobs is een dynamische, veelzijdige ondernemer en gerennomeerd bouwpartner in West-Brabant. Werkzaam vanuit hun pand in Zundert zijn zij actief op een drietal gebieden.

Maas-Jacobs Vastgoed B.V. heeft zich gespecialiseerd in binnenstedelijke projecten. Het gaat dan om herontwikkeling van bestaande, al bebouwde locaties. Hierbij spelen kennis, ervaring en inzicht een belangrijke rol. Maas-Jacobs gaat daarbij uitdagingen zeker niet uit de weg.

Maas-Jacobs Bouwbedrijf B.V. is door de jarenlange ervaring dé betrouwbare partner in het realiseren van (nieuw)bouwprojecten in de woning- en utiliteitsbouw. Zij bedienen u van uitstekende service en advies.

Maas-Jacobs Kunststof Kozijnen B.V. fabriceert vanuit een moderne productiehal de kunststof kozijnen voor (nieuw)bouw en renovatieprojecten alsmede voor de particuliere markt. Uiteraard worden de kozijnen door hun gecertificeerde monteurs vakkundig geplaatst.

Alledrie de bedrijven opereren zowel zelfstandig als samen met elkaar. Het bundelen van deze kennis en kwaliteit vormt de kracht van de Maas-Jacobs groep.

Meer informatie over onze hoofdsponsor vindt u op hun website, www.maasjacobs.nl