Ondersteun een duurzaam Moerse Boys

In 2016 heeft Moerse Boys haar eerste stappen gezet in het duurzaam maken van Sportpark Akkermolen. Onze stroomopwekking bijvoorbeeld geschiedt sindsdien via zonnepanelen. Maar om een nog groenere vereniging te worden zijn er meer initiatieven nodig. En daarbij kunnen we jouw hulp gebruiken!

Door Duurzaamheidssponsor te worden ondersteun je via je bijdrage de verbetering van de duurzaamheid van onze vereniging. Denk bijvoorbeeld aan het adopteren van een zonnepaneel of montage van LED-verlichting, bewegingssensoren of extra isolatiematerialen.

Om uiting te geven aan je bijdrage vermelden we je naam en/of logo van je bedrijf op het speciale bord in de kantine voor een periode van 5 seizoenen. De bijdrage als Duurzaamheidssponsor bedraagt € 50,= (exclusief btw) per seizoen. Sluit je meteen een contract af voor alle 5 seizoenen, dan betaal je eenmalig slechts € 200,= (exclusief btw).

Interesse? Vul onderstand formulier in om Duurzaamheidssponsor van Moerse Boys te worden en vind je (bedrijfs-)naam straks terug op het opvallende bord in de kantine.

Ja, ik wil duurzaamheidssponsor worden

Soort aanvraag

Wijze van sponsoring

Vul hieronder je adresgegevens in. In geval van een zakelijke sponsoring ook de bedrijfsnaam.