Moerse Boys – VKW: wat je als supporter nog moet weten!

Beste Moerse Boys-supporters, morgen is het zover. Morgen moet het seizoen van ons eerste elftal het slot krijgen waar we al maanden over dromen. Met een enorme delegatie oranje-witten reizen we de spelers achterna richting Amersfoort. Om alles gestructureerd te laten voorlopen, hierbij een aantal aandachtspunten:

*Degenen die zich hebben aangemeld voor de supportersbussen, worden tussen 11.30 en 11.45 uur op sportpark Akkermolen verwacht. De verwachting is dat de bussen tussen 19.00 en 19.30 uur terugkeren op Akkermolen, afhankelijk ook van eventuele verlengingen en strafschoppen. Let op: degenen die zich hebben aangemeld voor de partybus, worden tussen 11.00 uur en 11.15 uur verwacht.

*Er rijden zes reguliere supportersbussen. Vooraf heeft het bestuur reeds een busindeling gemaakt. Bij de ingang van elke bus staan een aantal mensen van Moerse Boys met een formulier met alle namen die in de betreffende bus zitten. Voordat je de bus instapt, dien je je hier te melden, zodat jouw naam kan worden afgestreept.

*Gastheer VV VOP heeft voldoende kantinepersoneel beschikbaar, maar het is zeer de vraag of er (voldoende) keukenpersoneel aanwezig. Het bestuur adviseert daarom aan eenieder om zelf een lunchpakketje mee te nemen. Ook de keuken op Akkermolen is voor vertrek NIET geopend. Neem zelf wat mee, anders kan het weleens een lange dag worden zonder eten.

*Moerse Boys heeft de voorbije jaren een mooie naam opgebouwd in het regionale amateurvoetbal, maar dat kan door één incident veranderen. Kortom: houd morgen in alle situaties je verstand erbij. Laten we ervoor zorgen dat het een prachtige dag wordt, zonder wanklanken.

Plekken over
In de supportersbussen zijn nog een tiental plekken beschikbaar. Heb je je nog niet aangemeld of ken je iemand die toch nog mee wil, dan is aanmelden vandaag nog mogelijk. Let wel: vol = vol!

Eigen vervoer
De supporters die ervoor kiezen om met eigen auto’s  naar Amersfoort af te reizen, moeten er rekening houden met het volgende:

De rotonde die toegang geeft tot het terrein (rotonde 1) wordt verbouwd. Hierdoor dienen jullie vanuit de A1 eerst door te rijden  naar rotonde 2, daar om te keren en vervolgens bij rotonde 1 rechtsaf te slaan naar het sportpark. Langs de weg voor de rotonde mag niet geparkeerd worden.

 Het parkeerterrein van VOP heeft plaats voor circa 80 auto’s. Langs de weg Olympus mag formeel alleen op zaterdag geparkeerd worden. Ik kan niet garanderen dat daar geen boetes worden uitgedeeld. Het is in ieder geval aan te raden om zoveel mogelijk met bussen en gezamenlijke auto’s te komen.

Tot slot
Morgen is misschien wel de grootste wedstrijd uit de clubgeschiedenis van Moerse Boys. Dat er zoveel volk mee afreist naar Amersfoort, onderstreept de historische waarde, maar ook de betrokkenheid bij Moerse Boys. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat zondag 16 juni 2019 een dag wordt om nooit te vergeten. Een dag waarop Moerse Boys reclame maakt voor zichzelf. Forza Moerse Boys!