Moerse Boys organiseert Funavond voor de allerjongsten!

Wil jij eens ervaren wat voetballen bij Moerse Boys inhoudt? Wil jij, samen met vriendjes en vriendinnetjes, kennismaken met de voetbalsport in Klein-Zundert? Wil jij straks wellicht ook in oranje spelen? Dan is dit je kans! Moerse Boys organiseert op 10 mei de Moerse Boys Funavond! Plezier staat centraal tijdens deze avond voor de allerjongsten.

Wat?
Een avond om op een speelse manier kennis te maken met de voetbalsport. Er wordt een heus parcours met voetbalspellen uitgezet. De voetballertjes krijgen allemaal een persoonlijke spelkaart en gaan een uur lang in de weer met de bal. Als afsluiter wacht een echte voetbalwedstrijd tegen grote jongens en meiden van JO19-1 en MO19-1. Voor begeleiding, drinken en een lekkernij wordt uiteraard gezorgd.

Wie?
De avond is bedoeld voor jongens en meisjes uit groep 1, 2 en 3, voor zowel leden als niet-leden. Voetbal jij al bij Moerse Boys en wil je jouw vriendjes en vriendinnetjes, neefjes en nichtjes en broertjes en zusjes overhalen om dat ook te gaan doen? Dan is dit je kans. Neem ze allemaal mee naar de Moerse Boys Funavond en beleef samen een onvergetelijke voetbalavond.

Uiteraard zijn ook vaders, moeders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en anderen bekenden meer dan welkom deze avond. Samen maken we er een waar voetbalfeest van!

Wanneer en waar?
Pak de agenda er maar bij! De Moerse Boys Funavond wordt gehouden op vrijdagavond 10 mei van 18.30 uur tot 19.30 uur. Locatie: Sportpark Akkermolen in Klein-Zundert.

En verder?
Mocht de Moerse Boys Funavond smaken naar meer? Schroom dan niet om eens een paar keer mee te trainen. Wellicht bevalt het dusdanig, dat je niet meer anders wil dan voetballen bij Moerse Boys. Voor je het weet ben je onderdeel van de Moerse Boys-familie!

Aanmelden Moerse Boys Funavond
Om enigszins een beeld te krijgen van het aantal deelnemers, vragen wij iedereen zoveel mogelijk vooraf aan te melden en aan te geven bij wie je in een groepje wilt. Dat kan via onderstaand formulier.

 

Ja, ik meld me aan voor de Moerse Boys Funavond.