Moerse Boys onthult jubileumlogo!

De oplettende websitebezoeker was het wellicht al opgevallen: Moerse Boys heeft een jubileumlogo! Het alom bekende clublogo heeft een kleine make-over ondergaan en heeft nu een echte jubileumuitstraling.

Het zal niemand zijn ontgaan dat Moerse Boys aanstaande november zijn 75-jarig jubileum viert. Een jubileumaccount op Instagram, een aftelklok op de website en nu ook een jubileumlogo, stukje bij beetje wordt geprobeerd om het jubileumgevoel over te brengen op de leden van De Moer. Meer en meer moet het 75-jarig jubileum een item worden binnen de vereniging. In de kantine, langs de lijn: het jubileum moet gaan leven.

De komende tijd zal via de website zo nu en dan een tipje van de sluier worden gelicht over de feestweek in november. Eerder werd al aangekondigd dat van dinsdag 13 november tot en met zondag 18 november diverse festiviteiten voor jong en oud worden georganiseerd. De exacte invulling hiervan zal de komende tijd iets meer helder worden. Ook social media zal worden gebruikt om eenieder op te warmen voor een historische week.

Ten slotte is de jubileumcommissie nog altijd op zoek naar foto- en videomateriaal van onze vereniging.  Heeft u of kent u iemand die foto’s heeft van bepaalde mijlpalen in de clubgeschiedenis of gewoon een fraaie teamfoto van de jaren ’60? Laat het dan weten aan een lid van de jubileumcommissie of neem contact op met Michiel van den Broek (michielvdbr@hotmail.com of 0621672588).

Laten we er met zijn allen een onvergetelijk jubileum van maken. Hup Moer!