Moerse Boys JO9-1 – Beek Vooruit JO9-1 (7-3)

Het is een mooie zonnige ochtend. De jongens mogen om 8:45 beginnen aan de wedstrijd tegen Beek Vooruit. Voor sommige is het nog vroeg, mar ze hebben er zin in!
Al snel in de wedstrijd krijgen onze jongens al diverse kansen. Helaas het blijft bij mooie kansen. De tegenstanders staan fel en al snel schiet een speler van Beek Vooruit op de goal. Gelukkig staat onze Thijs daar en hij houdt de bal. Beek Vooruit voert de druk op en het is al snel 0-1. Na de time out scoort Beek Vooruit weer. Het is dan 0-2. Beek Vooruit krijgt in de eerste helft niet veel kansen, maar scoort wel.  En dan komt Chiel in actie, en ja hoor, hij scoort! Daarna maakt Milan de 2-2! Klasse jongens!! Ze komen terug in de wedstrijd! Al snel wordt er weer gescoord door Jorg en Tycho. Moerse Boys gaan de rust in met 4-2.

In de tweede helft krijgt Beek Vooruit meer kansen. Thijs houdt diverse ballen tegen en de Moerse Boys heeft ook wel geluk dat er ballen van de tegenstander net over of net naast de goal vliegen. Uiteindelijk na vele kansen scoort Beek Vooruit. Het is dan 4-3. Spanning stijgt op het veld, maar ook naast de kant. De spelers van de Moer worden feller. En Ja hoor, Tycho maakt de 5-3!  Snel volgt de 6-3. Fedde passeert een aantal spelers en Milan staat goed voor de goal. Hij krijgt de bal van Fedde, maar helaas deze wil er niet in. Uiteindelijk maakt Jorg vanuit een mooie schot de 7-3.

Moois samengespeeld jongens!! Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken.