Moerse Boys JO15-1 – The Gunners JO15-1

Zaterdag 30 november 2019.
Het was een zonnige maar toch koude dag bij voetbalvereniging Moerse Boys. Vandaag stond The Gunners jo15-1 op het programma, een sterke ploeg met veel tweedejaars daarom hebben ze ook geen enkele wedstrijd verloren.

We begonnen de wedstrijd niet goed en kregen daarom in de eerste paar minuten al enkele schoten om onze oren. We wisten daarom de 0-0 niet lang vast te houden want in de 9de minuut kregen we het eerste tegengoal. Jelle zat er in eerste instantie nog goed bij maar in de rebound ging de bal er toch in. Na de aftrap van de 0-1 kwam Moerse Boys nog tot een kans maar werd helaas niet afgemaakt. Niet veel later, in de 11de minuut, kwamen The Gunners op een 0-2 voorsprong doordat een speler van The Gunners onze hele verdediging kon passeren door slecht verdedigend werk. Moerse Boys kwam niet aan voetballen toe door het constante aanvallen van The Gunners. Af en toe wisten wij nog een kans te creëren maar een poging tot schieten kwam er niet van. Veel beter werd het niet voor de Moer want in de 18de minuut wisten The Gunners door mooi  combinatiespel en met een terugspeelbal vanaf de zijlijn de 0-3 op het scorebord te krijgen. Na de 0-3 waren er nog wel een paar grote kansen voor The Gunners maar gescoord werd er niet. Toen was het rust.

In de tweede helft ging het niet veel beter.  The Gunners bleven de bovenliggende partij. Zo kregen ze nog een aantal goede kansen uit corners en er werd nog een goal afgekeurd wegens buitenspel. Moerse Boys kwam nog met een paar counters maar daar bleef het dan ook bij.

The Gunners waren vandaag te sterk voor ons, maar gelukkig hebben we veel mensen blij gemaakt met een kerstster. Fijn weekend!

Geschreven door: Niek Notenboom