Moerse Boys JO11 voetbalt op NAC talententoernooi

Nadat we de vraag gekregen hebben van NAC om mee te doen aan het talenten zaalvoetbaltoernooi, zijn we op Zaterdag 6 januari met een aantal spelers uit de JO11-2, 3 en 4 geboren in 2008 afgereisd naar het indoor soccer in Breda.

Er waren 25 teams van clubs uit de regio aanwezig om te strijden voor de felbegeerde 1e prijs, deze teams waren verdeeld over 5 poules. Wij begonnen in poule 5, niet in een voetbalkooi, maar op een veld in de zaal. De eerste wedstrijd moesten we een beetje in het spel komen en vervolgens zag je onze jongens wedstrijd voor wedstrijd steeds beter worden, maar konden we niet tot winst komen. Vervolgens werden de poules opnieuw ingedeeld, dit aan de hand van de stand in alle poules.

We werden wederom ingedeeld in poule 5, maar dan nu wel in een voetbalkooi. Hier waren onze jongens wel voor te vinden, dat zag je meteen aan het spel. Na de eerste verloren wedstrijd, werd de tweede wedstrijd glansrijk met 2-5 gewonnen van Groen-wit en de mannen gingen terecht uit hun dak. De derde wedstrijd werd jammer genoeg verloren en de laatste wedstrijd werd een kraker. Roodwit kwam op voorsprong en onze jongens scoorde gelijk en ondanks het harde werken hebben we uiteindelijk toch verloren.

Wij zijn supertrots op onze jongens en wat hebben ze het naar hun zin gehad. Met een mooie medaille op zak, gingen onze talenten apetrots naar huis, het nieuwe seizoen kan beginnen.

Bedankt NAC voor de uitnodiging en de mooie dag.

Klik hier voor meer foto’s van deze dag.