Moerse Boys JO11-1 vs Jeka J011-2G (2-1) 8 mei 2019

Er staat op deze woensdagavond een belangrijke inhaalwedstrijd op de planning: Onze strijders van Moerse Boys JO11-1 tegen de spelers van JEKA J011-2G. Dit is een spannende wedstrijd voor de oranje boys. Behouden zij de huidige 1e positie?

Nadat de jongens gespannen opgewarmd zijn, begint de wedstrijd. Al snel nemen de Moerse Boys de leiding en wordt het 1-0 door een mooie goal van Senna. Vervolgens blijft het rustig op het veld en creëren beide teams enkele kansen, maar een goal aan beide kanten blijft uit.

Na de rust is het JEKA die de wedstrijd terugpakt en het team uit Breda vecht terug en laten het er niet bij zitten. Een 1-1 stand is al snel onvoorkoombaar. Kom op jongens!

Na een korte peptalk in de time-out kwamen onze strijders strijdlustig terug. Ze domineerden de wedstrijd weer en in het laatste kwartier zorgde Milan voor een 2e doelpunt. BOEM!

Gelukkig bleven de boys aan de winnende hand en hielden ze de stand vast. Daar was het fluitsignaal met een mooie eindstand 2-1. Het was een spannende wedstrijd met nog steeds onze Moerse Boys J011-1 als koploper in het voorjaar klassement. Houdt dit zo vast boys!