Moerse Boys helpt de Afriana Foundation

Moerse Boys doet mee aan de geld inzamelingsactie voor de Afriana Foundiation welke is opgezet door onze (ex-)dorpsgenoot Nicole van Elteren. Met deze foundation runt zij sinds 2012 onder meer een kindertehuis in Malawi en realiseert zij verschillende lokale projecten om kindersterfte tegen te gaan. Als u meer wilt weten over het werk van Nicole en haar foundation dan kunt u dit vinden via onderstaande website: http://afrianafoundation.org/

De inzamelingsactie zal plaatsvinden tijdens de wedstrijd Moerse Boys- Halsteren op zondag 1 december. De jeugdafdeling van Moerse Boys wilt graag de jeugd in Malawi helpen en doneert daarom de volledige opbrengst van de lotenverkoop aan de Afriana Foundation. Voor onze senioren leden en overige aanwezigen zal in de kantine een collectebus aanwezig zijn om nog extra geld in te zamelen. Moerse Boys zal zelf ook nog een donatie doen om het totaal naar een mooi bedrag af te ronden.

Op 28 december zal tijdens Café Malawi in cultuurcentrum de Schroef de opbrengst van deze actie gepresenteerd worden aan Nicole van Elteren.

We hopen op uw steun aanstaande zondag voor zowel ons vlaggenschip als voor de Afriana Foundation.