Meld je nu aan voor supportersbus naar nacompetitiefinale Moerse Boys!

Het aftellen is begonnen. Het aftellen naar de allergrootste wedstrijd uit de 75-jarige clubhistorie. Moerse Boys staat op de drempel van de hoofdklasse. Onwerkelijk haast. Zondag kan ons vlaggenschip op neutraal terrein promotie realiseren en daarbij is ook de steun van de oranje-witte aanhang weer van groot belang. Deze wedstrijd wil je niet missen!

De tegenstander is nog onbekend, de speellocatie is nog onbekend, maar het regelen van supportersbussen is reeds in volle gang. Wil jij ook met een van de supportersbussen mee zondag? Wil jij deze dag ervaren te midden van die honderden andere Moerse Boys-supporters? Aanmelden dan! En weet je wat? De busreis is volledig kosteloos.

Aanmelden!
Aanmelden kan bij voorzitter Anton Daamen (ant.daamen@home.nl of 0655196662) of bestuurslid Leo Brait (fam.brait@home.nl of 0630140121). Willen vrienden, vriendinnen, familieleden ook mee? Geen probleem. Zolang ze hun oranje shirt maar niet vergeten! Meld je snel aan, zodat het bestuur tijdig weet hoeveel bussen het moet regelen.