#MB75 Jubileumprogramma onthuld: Dag voor jeugd en G-team!

Moerse Boys wordt 75 jaar, het zal u niet ontgaan zijn. Het is niet zomaar een leeftijd die onze club in november van dit jaar bereikt. Ondanks de hoge leeftijd is Moerse Boys allesbehalve een krakkemikkige bejaarde, eerder een kwieke, levendige tiener, in de bloei van zijn leven.  Het is een leeftijd om bij stil te staan, een jubileum om uitgebreid te vieren.

Meermaals is al vermeld dat een jubileumweek aanstaande is, maar wat staat er nou eigenlijk te gebeuren in die bewuste week in november? Welke dag/avond moet jij sowieso vrijhouden in je agenda? De komende weken zullen wij het programma van de feestweek wereldkundig maken. Louis van den Broek, voorzitter van de jubileumcommissie, lichtte voorafgaand aan de laatste thuiswedstrijd van ons vlaggenschip al een klein tipje van de sluier, maar het volledige programma komt de komende weken dus ook op de website.

Vandaag dag 2 van de jubileumweek, woensdag 14 november. De dag voor de jeugd en het G-team.

Op woensdagmiddag wordt het bal geopend door de jongste jeugd. De E- en F-jeugd kan zich naar hartenlust uitleven tijdens een uitgebreid spellencircuit op Akkermolen. Dit alles onder begeleiding van onze eigen selectiespelers! Wie kroont zich tot dartvoetbalkampioen? Wie is er steengoed in voetbalbowlen? Ook zal op deze dag de KNVB-bus aanwezig zijn. Tussendoor wordt gezorgd voor drinken en een lekkernij, ’s avonds sluit de jongste jeugd af met een frietdiner.

De woensdagavond is voor de D-, C-, en B-jeugd en het G-team. Zij leggen op en rondom sportpark Akkermolen een heus voetbalgolfparcours af, maar niet nadat de inwendige mens is voorzien van friet en snacks. Tevens wordt er mogelijk een extra activiteit georganiseerd, maar dit is nog onder voorbehoud.

Hoe dan ook: Het belooft een mooie dag te worden voor onze jeugd!

Programma feestweek:
Dinsdag 13 november 2018