KNVB verstrekt nieuw nacompetitieschema: Moerse Boys treft Vlissingen

In tegenstelling tot eerdere berichten neemt Moerse Boys het in de tweede ronde van de nacompetitie niet op tegen de winnaar van Boshuizen en FC Uitgeest. De KNVB heeft een nieuw nacompetitieschema verstrekt en daaruit blijkt dat Klein-Zunderts trots het aanstaande zondag op Akkermolen opneemt tegen hoofdklasser Vlissingen.

De voetbalbond heeft maandag contact opgenomen met het bestuur van Moerse Boys. Het oorspronkelijke schema van de nacompetitie bleek een fout te bevatten, waardoor de KNVB zich genoodzaakt zag een nieuw schema op te stellen. Op de weg naar de hoofdklasse vormt Vlissingen dus het eerste obstakel. Mocht ons vlaggenschip dat obstakel overwinnen, dan volgt een confrontatie met óf SC Bemmel óf de winnaar van Boshuizen – FC Uitgeest.

Overigens heeft Moerse Boys nog een kleine rekening te vereffenen met Vlissingen. Vijf jaar geleden kroonde de Zeeuwse formatie zich immers op Akkermolen tot kampioen van de eerste klasse. Lang slaagden de oranje-witten er toen in om Vlissingen van scoren af te houden, maar in de slotfase sloeg voormalig profclub toch toe.

De aftrap van Moerse Boys – Vlissingen is zondag om 14.30 uur.