Jubileumfilm Moerse Boys nu ook online!

Moerse Boys bestaat 75 jaar. Een moment om bij stil te staan. Dat wordt deze week uitgebreid gedaan, met diverse jubileumfestiviteiten, voor jong en oud, voor de hele club. Teruggeblikt werd er ook. Teruggeblikt op 75 jaar Moerse Boys. Een bijzondere vereniging, een oranje-witte eenheid.

In aanloop naar het jubileum spraken diverse Moerse Boys-coryfeeën van toen en nu over heden en verleden. Over hulp van de Raamberg bij de oprichting, over de enorme groei van de Moerse Girls, over een grote vriendenclub, over het Wonder van Dongen. Maar ook over het Moerse Boys-gevoel, een gevoel waar je, eenmaal ervaren, nooit meer zonder wil.  De diverse verhalen werden tot één geheel gemaakt en als film gepresenteerd tijdens de drukbezochte receptieavond, dinsdag 13 november.

Aangemoedigd door de positieve reacties, hebben we de film nu ook online gezet. Zodat zij die hem gemist hebben of niet goed konden volgen, ook de kans krijgen om de beelden te zien. Om bevangen te raken door het Moerse Boys-gevoel. Kijk en geniet. En tot vrijdag!