JO15-1 speelt zwakke wedstrijd

Vandaag stond de wedstrijd tegen Boeimeer op het programma. Na 2 wedstrijden winnen wilden we de winreeks doorzetten. Boeimeer stond onder ons en had verloren van Zundert, dus op papier zouden we moeten kunnen winnen. We hadden de week van tevoren 2 goede trainingen gehad, dus we zouden er klaar voor moeten zijn.

De eerste helft begonnen we niet al te scherp, maar Boeimeer begon ook niet heel goed. We kregen allebei weinig tot geen kansen. Ik denk dat het voor de mensen aan de kant een saaie eerste helft was. Er gebeurde niet veel. Beide verdedigingen stonden redelijk goed te verdedigen. De tegenstander had eigenlijk maar 1 goede kans, maar die keerde Jelle N goed. Voor de rest hadden ze alleen maar een paar afstandsschoten die of over/naast gingen of gepakt werden door Jelle N. In de eerste helft hielden beide middenvelden elkaar goed in evenwicht. Na de eerste helft stond het 0-0 en was het de tweede helft die de wedstrijd moest beslissen.

We stonden klaar voor de tweede helft en begonnen niet goed en kregen al na 5 minuten de 0-1 tegen door een dieptebal op hun linksvoor. Vooralsnog stond de verdediging niet heel slecht alleen op het middenveld stond het niet goed, want ze speelde ons op het middenveld helemaal weg de tweede helft. We kregen nog steeds geen echte grote kansen, omdat, zoals we van te voren wisten, ze een heel goed centrum hadden. Toen in de 64e minuut we na een aanval van de tegenstanders de bal probeerde weg te werken, kwam hij voor de voeten van een tegenstander die hem heel goed binnenschoot, 0-2. Daarna kregen ze nog een goede kans, want Jelle N tikte de bal bijna in eigen goal, maar wist hem op een katachtige manier uit het goal te halen. We probeerden nog wel wat aanvallen, maar die mislukten. Toen kreeg de tegenstander weer een aanval en gaf een pass op een aanvaller die hem rustig in de goal tikte, 0-3 in de 70ste minuut. We probeerden nog een aanval op te zetten, maar de scheids floot af.

We verloren met een vernederende 0-3 van Boeimeer waarvan we op papier hadden kunnen winnen. Dit kwam vooral door de inzet van onze ploeg en dat zal de volgende wedstrijden beter moeten, en ik denk dat we feller de duels in moeten gaan. Over 2 weken moeten we thuis tegen JEKA JO15-3. We zullen goed moeten trainen en tijdens de wedstrijd harder moeten werken om de 3 punten te pakken.

Geschreven door: Bas Luijten