JO15-1 speelt onbesliste wedstrijd tegen Jeka JO15-3

Vandaag stond Jeka JO15-3 op het programma. Die zouden we op papier moeten kunnen winnen. Vorige week hadden we geen wedstrijd, dus gingen we trainen. Na 5 trainingen als voorbereiding waren we allemaal klaar voor de competitie wedstrijd tegen Jeka. Als we deze wedstrijd zouden winnen deden we weer mee in de middenmoot .

We startten de wedstrijd fel en Jeka deed dat ook. Er waren goede combinaties en de spitsen werden goed gezocht. Onze verdediging stond uitstekend te verdedigen.  We kwamen er helaas alleen niet echt door heen. Aan de andere kant was het een beetje hetzelfde, hun stonden ook goed te spelen en kwamen er wel beter doorheen als ons. Ze hadden een paar kleine kansen door wat voorzetten over de linkerkant, maar die maakten ze niet af of waren makkelijk te pakken door de keeper of weg te werken door de verdediging. In tegenstelling tot ons, wij hadden de keeper de eerste helft nog niet getest. Jeka begon steeds meer te zeuren tegen elkaar en op de scheids. Dat was een voordeel voor ons.

De tweede helft startten we weer redelijk fel. We hadden een gastspeler en dat was Lars van Hoof uit JO17-2 . We begonnen steeds meer op de helft van Jeka te voetballen en werden steeds dreigender, maar een doelpunt zat er nog niet in. Er waren een paar voorzetjes, maar die bereikten niemand. De tegenstander begon steeds meer frustraties te krijgen op de scheids en op elkaar. De laatste 10 minuten waren nog enorm spannend, zeker omdat het spel op en neer ging. Jeka kwam met een voorzet die werd gekopt door een speler maar de keeper van de moer tikte de bal tegen de paal die ging via de lat in de handen van de keeper. Daarna volgde een grote kans voor ons, maar de tegenstander blokkeerde het schot. Daarna de laatste paar minuten had Jeka een grote kans maar Max had een geweldige sliding in gezet op de bal en zo bleef het 0-0 op sportpark Akkermolen.

Conclusie we speelde allebei goed en fel maar de kansen gingen er niet in, waardoor we gewaagt aan elkaar waren. We speelde als team en vochten voor elkaar, dat deed Jeka ook waardoor we op een terechte 0-0 uitslag uit kwamen. Volgende week spelen we tegen The Gunners JO15-1 die 2e  in de competitie staan. Dat zal een pittige wedstrijd worden, maar als we 2 keer goed trainen zijn we klaar voor die wedstrijd.

Geschreven door: Jelle Noorland