JO15-1 oefent tegen UVV’40 JO15-2

Na de winterstop stond de eerste vriendschappelijke wedstrijd van 2020 tegen UVV’40 JO15-2 op het programma. We hadden goed getraind voor de wedstrijd tegen UVV’40. Zij waren vorig seizoen kampioen geworden in de 3e klasse. 

We begonnen de wedstrijd slap en afwachtend. Weinig duels werden gewonnen en we leden veel balverlies. Achterin stonden we fel en kort te verdedigen, waardoor UVV’40 geen kans kreeg om een aanval op te zetten. Helaas kwam rond de 18e minuut de 0-1. Het was een goede actie van de linksbuiten, die doortrok naar de achterlijn en de bal terug legde op de 16 en toen rustig in de hoek geschoten werd. Daarna kwamen Juul en Ward met een aanval, Juul legde de bal goed terug op Ward die goed op het goal schoot, maar helaas kon de keeper hem nog keren.

De tweede helft begonnen we iets feller dan de eerste helft. Met prachtige dribbels speelde Ibi zich meerdere malen vrij en liet hij tegenstanders kansloos achter. Al gauw kwam de 0-2, we leden balverlies in de opbouw waarna een mooi afstandsschot van de 16, onhoudbaar voor Jelle N. binnen vloog. We kregen ook nog een goede kans door een mooie actie van bas, waarna zijn voorzet door Ibi bijna binnen werd gewerkt, maar ook deze inzet kon de keeper stoppen.

Het was helaas te onrustig in balbezit en te afwachtend in balverlies vandaag. Waardoor we niet ons ware niveau konden spellen. De nederlaag is sonde, want we hadden niet hoeven te verliezen vandaag, als we ons echte niveau hadden gehaald. Volgende week staat een oefenwedstrijd tegen MOC JO15-2 op het programma die zullen we moeten winnen.


Geschreven door : Thijs Adriaensen