Gezocht: leden voor een webredactie

Moerse Boys heeft sinds enige tijd een nieuwe website. Een nieuwe lay-out, meer mogelijkheden, een koppeling met Sportlink en nog veel meer. Nu is het moment om door te pakken, de website naar een hoger plan tillen. Daar hebben we jou voor nodig!

Ben (of ken) jij iemand die het leuk vindt om te schrijven en passie heeft voor voetbal en/of Moerse Boys, dan zoeken we jou. Het plan is om een heuse websiteredactie te formeren en zo nu en dan vaste items te plaatsen op de website. Een column hier, een interview daar en andere leuke stukken. Eigen input wordt natuurlijk aangemoedigd. Belangrijk is echter dat we genoeg mensen kunnen vinden die zo nu en dan een stuk willen schrijven voor de website van Moerse Boys.

Moerse Boys heeft een topsite”, kopte BN De Stem in 2012, toen het de websites van diverse amateurvoetbalclubs onder de loep nam.  Stilstand is achteruitgang en daarom is de vernieuwde website een mooie stap in de goede richting. Nu moet deze website nog worden gevuld met leuke, informatieve, interessante stukken.

Dus: zie jij een plekje in de websiteredactie wel zitten, wil jij zo nu en dan eens een stukje schrijven over het wel en wee binnen de vereniging of overige randzaken in de voetbalwereld: meld je dan nu bij Ron Hendrikx (website@moerseboys.nl of 06-22807178) of Michiel van den Broek (michielvdbr@hotmail.com of 06-21672588)!