Geslaagd teerfeest G-team

Op 7 januari werd weer het jaarlijks teerfeest voor ons G-team gehouden. Ondanks de aangevroren sneeuw was iedereen op tijd aanwezig, zelfs David die met de fiets onderuit was gegaan. Trainers, leiders, begeleiders, ouders en natuurlijk onze eigen jongens en meisjes van het G-team hebben zich weer heerlijk kunnen vermaken deze middag.

De middag werd opgestart met koffie en cake en na een geweldige speech van Jan van Bergen werd aangevangen met de spelletjes middag. De nodige spelletjes zoals darten, biljarten, sjoelen, tafelvoetbal etc werden fanatiek afgewerkt. Paul “Ceulemans” van Ostaaijen liet Harrie Brokx alle hoeken van het biljart zien. Calista was met sjoelen een ware koningin en bij het darten liet Arjan van Bergen zien misschien wel meer kwaliteit te hebben dan de huidige wereldkampioen Michael van Gerwen. Er waren ook nog een 6-tal jongens bezig met het eredivisie kennis spel, ik dacht zelf veel te weten van voetbal maar deze 6 jongens wisten werkelijk bijna alle antwoorden op de vragen.

Na de intensieve spelletjes middag was het tijd om de buikjes te voorzien van overheerlijke friet en snacks. Na dit heerlijke maal werd nog wat gedronken en nagepraat en kwam aan dit geweldige teerfeest een einde. Nu gaan we ons weer richten op de competitie want we zitten in de poule met de toppers van de eerste seizoenshelft. Dit wordt een mooie uitdaging maar met dit hechte team gaat het helemaal goedkomen.

Bedankt Dré en Jet voor de goede zorgen en Jan en Heidi bedankt voor het organiseren van het teerfeest.