De comeback van Moerse Boys JO11-1

Op 2 november om 10.00 uur stond de wedstrijd tussen Unitas JO11-05 en Moerse boys JO11-1 op het programma.

De jongens begonnen met een goede warming up, maar helaas begon het al snel flink te regenen. De wedstrijd begon dus nat. In het begin was het aan beide kanten wat rommelig en de bal ging heen en weer over het veld. Dat ging een tijdje goed tot een speler van Unitas flink uithaalde en 1-0 was een feit. Kort daarna viel helaas al de 2-0.
De regen viel nog steeds met bakken uit de hemel en de jongens van de moer probeerde aan te vallen, maar konden het doel maar niet bereiken. Unitas maakte de kansen wel goed af en de 3-0 viel. Weer probeerde de moer aan te zetten, maar helaas een gaatje in de verdediging zorgde voor de 4-0.

Eindelijk kon Tys op links zijn moves laten zien en wist Milan te bereiken, die het ook af wist te maken, 4-1.
Lang mochten ze hier niet van genieten, want Unitas zette weer aan en wist de 5-1 te scoren.
Gelukkig wist de moer net voor rust nog een keer te scoren en gingen ze de rust in met 5-2.

In de rust werd er ranja gedronken en gaven de leiders weer wat instructies mee. Ook ruilde Jorg en Tijs van positie, Jorg trok de keepershandschoenen aan en Tijs ging verdedigers Mees, Fedde en Jaro helpen.
Dit bleek een goede zet, want de speler van Unitas wisten het doel niet meer te bereiken. Helaas wisten de jongens van de moer het eerste kwartier van de tweede helft ook niet te scoren.
Tussenstand bij 2e time out nog steeds 5-2.

Een corner voor de moer werd door Tys genomen en Chiel wist de bal bij de 2e paal mooi binnen te schoppen. En toen was het vuur aangewakkerd, de felheid bij de jongens was terug.
Tys probeerde te scoren, maar stuitte op de keeper, die de bal wegsloeg recht in de voeten van Thomas, die haalde flink uit en het was 5-4.
Spannend…….
Zou het nog lukken om 1 puntje mee naar huis te nemen? En ja hoor, de 5-5 was een feit, punt binnen.
Net voor het einde gaf Jaro de bal nog goed mee aan Thomas, maar goed keeperswerk bij de tegenpartij zorgde er voor dat er geen winst was.

Na een wedstrijd met een spectaculair einde gingen de jongens met 1 punt op zak tevreden terug naar Zundert.