5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Supportersvereniging geht los!

donderdag, 17 december 2015 // hits 1178

Supportersvereniging geht los!

Zaterdag 30 januari is blijkbaar een dag waarop sportpark Akkermolen vrijwel uitgestorven zal zijn. Omdat de agenda het toelaat, lijkt het SV Moerse Boys dan een uitstekend moment om er eens even lekker tussenuit te gaan. En wat doen voetbalsupporters het liefst: Voetbal kijken! En sommigen drinken liever bier…

Om er een sfeervolle dag van te maken, willen we deze twee activiteiten combineren en met een volle bus (of twee) richting Duitsland af reizen om daar gemütlich naar de wedstrijd: Bayer 04 Leverkusen - Hannover ’96, te gaan kijken.

Opstappen om 10:00u op de parkeerplaats van sportpark Akkermolen en om 22:00u daar weer terug aankomen is de bedoeling. Kosten ca. 50-55 euro p.p. voor de busreis en het ticket van deze wedstrijd uit de Deutsche Bundesliga. Lunch onderweg en reisverzekering worden aangeboden door SV Moerse Boys. Eten en drinken zijn verder voor eigen rekening.
 
Om tijdig voldoende kaarten te kunnen bestellen, willen we graag vóór 25-12-2015 weten of je mee gaat. Deze aanbieding geldt alléén voor leden van SV Moerse Boys. Weet je niet of je nog lid bent, mail ons dan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

(Opnieuw) Lid worden kost Euro 15,00 p.p. Ga je mee? Mail ons meteen en geef je naam en geboortedatum aan ons door. Dan krijg je meer details over het exacte bedrag en de betaling te horen etc. We kijken uit naar dit uitstapje met jullie!
 
Tevens maken we van de gelegenheid gebruik jullie alvast fijne feestdagen en een gezellig en sportief 2016 te wensen.

Geschreven door

Bestuur SV

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te plaatsen.