Actie Bink Solar zonnepanelen

zaterdag, 11 maart 2017

Actie Bink Solar zonnepanelen

In 2016 is onze vereniging voorzien van zonnepanelen, zodat ook wij stappen zetten in duurzaamheid en een kostenbesparing realiseren in ons energieverbruik. Bink Solar heeft dit voor ons verzorgd en zij hebben een mooie actie bedacht om de terugverdientijd voor onze vereniging te verkorten. Ieder lid van Moerse Boys dat privé zonnepanelen aanschaft, steunt indirect onze vereniging, want Bink Solar geeft dan 1 zonnepaneel cadeau aan ons.

20 jaar sponsoring door Handelskwekerij Nouws

woensdag, 05 oktober 2016

20 jaar sponsoring door Handelskwekerij Nouws

Handelskwekerij Nouws (voorheen Nouws Perkplanten) en Moerse Boys zijn al sinds jaar en dag aan elkaar verbonden. Vanaf 2000 is deze onderneming sponsor van onze voetbalvereniging. En het houdt niet op! Onlangs verlengde Handelskwekerij Nouws haar sponsorcontract tot medio 2020. En dus gaat zij de termijn van twintig jaar volmaken. Moerse Boys, en in het bijzonder de jeugdafdeling, is Handelskwekerij Nouws hier enorm dankbaar voor.

Hoofdsponsor Maas-Jacobs verlengt contract

zondag, 22 mei 2016

Hoofdsponsor Maas-Jacobs verlengt contract

Uniek mag je het best noemen. Al 8 seizoenen hoofdsponsor en dan weer 4 jaar verlengen. De nieuwe sponsorovereenkomst werd op dinsdag 10 mei jl. officieel ondertekend door Kris Maas namens Maas-Jacobs en Anton Daamen als voorzitter van Moerse Boys.

 

Geslaagde sponsoravond op 13 april 2016

woensdag, 27 april 2016

Geslaagde sponsoravond op 13 april 2016

Op woensdagavond 13 april organiseerde de sponsorcommissie van Moerse Boys voor de derde maal een speciale sponsoravond. Deze informatieve en onderhoudende avond wordt de sponsors aangeboden om ze te danken voor de ondersteuning van onze vereniging.

Zomeractie sponsors voor onze jeugd

vrijdag, 22 april 2016

Zomeractie sponsors voor onze jeugd

Een 4-tal sponsors van onze vereniging hebben gezamenlijk met onze sponsorcommissie een leuke actie op touw gezet. Alle jeugdspelers krijgen komend weekend een tasje mee met daarin 4 actiebonnen.