5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

MO-15 sluiten het seizoen prima af.

woensdag, 17 mei 2017 // hits 94

Het einde van het seizoen is in zich en de MO-15 doen vooral veel ervaring op in de Hoofdklasse. Er werd hard gewerkt door de meiden, maar aan het einde van de meeste wedstrijden moesten we toch onze meerdere kennen in onze tegenstanders. De meiden van Papendrecht lieten zien dat zij inderdaad bovenin de competitie thuis hoorde. Ook in Zierikzee konden we geen potten breken. Een positief punt we scoorden zelf wel iedere wedstrijd minstens een keer.

We bezette een 10e plaats en we hadden nog een wedstrijd op de planning, tegen de nummer laatst Beerse Boys. Omdat de directe concurrenten na onze laatste wedstrijd nog zouden spelen, mochten we niet verliezen van de meiden uit Middelsbeers. Dan wisten we zeker dat niet laatst zouden eindigen. We wisten dus wat ons te doen stond.

 

Met een bijna voltallige selectie, Frederique was nog op vakantie en Emma en Gitte zaten nog steeds in de lappenmand, begonnen we aan de wedstrijd. Het was lekker weer en we hadden er zin in.

We begonnen goed aan de wedstrijd, dreigend voorin en achterin stond het goed. Het spel speelde zich voornamelijk op het middenveld af. Echt grote kansen werden door beide ploegen niet gecreëerd. Dat betekende ook dat we met de brilstand de rust in gingen.

Mitchell had weinig op te merken, het ging goed, we stonden goed te spelen, met een beetje geduld zouden de kansen vanzelf komen.

Ook de tweede helft zagen we eenzelfde spelbeeld. Een stabiele verdediging, een hardwerkend middenveld en een voorhoede die voor de dreiging zorgde. Ondanks de tomeloze inzet en het harde werken, lukte het niet om de keepster van Beerse Boys echt te testen. Maar ook andersom werd Inge niet echt getest. Zo eindigde de wedstrijd, zoals deze ook begon: 0-0.

Voor ons betekende dat wel het broodnodige puntje om niet laatst te worden, voor de meiden van Beerse Boys was het het eerste punt in deze competitie. Met dit punt hadden we de doelstelling gehaald; niet laatste worden! Dit werd dan ook gevierd met frietjes voor iedereen! Dank je wel!!

Samenvattend een leuke en vooral leerzame tweede competitiehelft. Dat het lastig zou worden in de hoofdklasse hadden we op voorhand wel bedacht, maar we hebben veel plezier gehad en nog veel meer geleerd. W hebben ook met elkaar, als een team, met elkaar samengewerkt en lol gemaakt. Op de trainingen werd er hard gewerkt, veel energie ingestopt en op z’n tijd maakte we dolletjes. Dit alles zagen we terug in de wedstrijden; strijd, passie en teamwork.

Meiden, jullie zijn kanjers en we zijn trots op jullie!!

 

Geschreven door

Renske Oostvogels

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te plaatsen.