5.0/5 Waardering (7 beoordelingen)

Justin Broeders stelt zich voor

vrijdag, 01 september 2017 // hits 363

Justin Broeders stelt zich voor

Zoals al op deze website vermeld staat, heeft de jeugdcommissie een gewijzigde samenstelling. Zelf start ik vanaf dit seizoen als voorzitter van de jeugdcommissie en draai ik vanuit die rol komend jaar mee binnen het Bestuur. Een aantal leden en ouders kent mij al, een aantal wellicht nog niet. Om die reden leek het mij goed om mijzelf via deze weg alvast voor alle leden, kaderleden (en ouders van leden) voor te stellen.

Mijn naam is Justin Broeders. Ik ben  41 jaar geleden geboren in Zundert. Ik ben getrouwd met Saskia en ben vader van een tweeling (Thijs en Daan) die voor het 2e jaar spelen in de JO13 bij de Moerse Boys.

Na een aantal jaren langs de lijn te hebben gestaan, heb ik in 2015 de overstap gemaakt naar het kader en ben ik als vrijwilliger bij Moerse Boys begonnen. Dat was als leider van de E-pupillen. Afgelopen seizoen was ik leider van de JO13-1. Ik heb in die jaren Moerse Boys leren kennen als een vereniging waar men er is voor elkaar en waarbij initiatief wordt gewaardeerd. Verbondenheid en samenwerking zijn daarbij kenmerkend. Een mooie en leerzame ervaring.

Toen de positie van voorzitter bij de jeugdcommissie beschikbaar kwam, hoefde ik niet lang na te denken. Naast de bestuurservaring die ik meebreng, heb ik er vooral veel zin in om in deze nieuwe rol opnieuw mijn steentje bij te dragen in onze vereniging.

De komende periode zal vooral in het teken staan van opstarten en kennismaken. Ik ben benieuwd welke ideeën er vanuit leden en kader leven om onze jeugdafdeling verder te laten groeien. Daarnaast moet het natuurlijk een gezellige plek blijven waar onze jeugdspelers zich thuis voelen en  kunnen uitblinken met sportieve prestaties.

Kortom: we spreken elkaar vast nog wel. Mocht je vragen hebben over onze jeugdafdeling of het jeugdbeleid dan hoor ik ze graag.

En voor al die ouders of leden die nog geen rol als vrijwilliger binnen onze club hebben, verwijs ik graag naar onze vacaturebank: we hebben nog een aantal leuke functies beschikbaar!

Voor nu wens ik iedereen een sportief voetbalseizoen.

Met vriendelijke groet,
Justin Broeders

Geschreven door

Justin Broeders

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te plaatsen.