5.0/5 rating 1 vote

Geslaagde vriendinnetjesdag

zondag, 16 april 2017 // hits 518

Geslaagde vriendinnetjesdag

Vrijdag 14 april, het was weer tijd voor de vriendinnetjesdag! Alle voetballende meiden bij de D-, E-, F-jeugd en de mini-pupillen hadden we gevraagd om samen met hun vriendinnetjes naar de vriendinnendag te komen. Dit hadden vele meiden gedaan, maar liefst 31 meiden waren aanwezig bij de Moer.

 

Na een welkomswoordje van Judith gingen we groepjes maken. Maar liefst 8 groepjes werden gemaakt, waarna we aan de warming-up begonnen. In vier vakken stonden de meiden opgesteld, zij moesten ballen gaan verzamelen. In de middencirkel lagen deze allemaal, maar er mocht ook uit de vakken van de andere meiden ballen “gestolen” worden. Een spannend spel ontstond en er werd heel wat gestolen bij elkaar.

Nadat iedereen warm was, gingen we aan de spellen beginnen. Zo werd het poortjesspel gedaan, er werd 2-tegen-2 gespeeld, de dribbelkoningin werd gezocht, ook de estafette werd weer afgelegd en het afwerken op de grote goal mocht niet ontbreken. De meiden hadden veel plezier en genoten met elkaar van de spelletjes. Tussendoor werden de meiden voorzien van ranja en lekkere snoepjes.

Toen iedereen de spelletjes gedaan had, was het tijd om een grote partij te spelen met en tegen de helpers van die avond. De meiden werden gehusseld, de hesjes uitgedeeld en we begonnen aan de grote partij. Met twee ballen in het veld was het hard werken. Toch werden de keepsters enkele malen gepasseerd. Na met z’n allen nog een groepsfoto gemaakt te hebben, vertrokken alle meiden weer naar huis met het bekende tasje en nog een bekertje ranja en een snoepje.

Meiden leuk dat jullie er waren!

Geschreven door

Renske Oostvogels

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te plaatsen.