Justin Broeders stelt zich voor

vrijdag, 01 september 2017

Justin Broeders stelt zich voor

Zoals al op deze website vermeld staat, heeft de jeugdcommissie een gewijzigde samenstelling. Zelf start ik vanaf dit seizoen als voorzitter van de jeugdcommissie en draai ik vanuit die rol komend jaar mee binnen het Bestuur. Een aantal leden en ouders kent mij al, een aantal wellicht nog niet. Om die reden leek het mij goed om mijzelf via deze weg alvast voor alle leden, kaderleden (en ouders van leden) voor te stellen.

Vacaturebank jeugdafdeling

woensdag, 16 augustus 2017

Vacaturebank jeugdafdeling

Aan het begin van het voetbalseizoen 2017-2018 zin er bij de jeugdafdeling nog de volgende functies te vergeven:

Een trainer voor MO11-1 en 3 trainers voor de JO9.

Leiders voor: JO19-2, JO15-1, JO15-2, JO11-3 en JO9-5.

Bij interesse kun je dit melden bij de jeugdcommissie.

Geslaagde vriendinnetjesdag

zondag, 16 april 2017

Geslaagde vriendinnetjesdag

Vrijdag 14 april, het was weer tijd voor de vriendinnetjesdag! Alle voetballende meiden bij de D-, E-, F-jeugd en de mini-pupillen hadden we gevraagd om samen met hun vriendinnetjes naar de vriendinnendag te komen. Dit hadden vele meiden gedaan, maar liefst 31 meiden waren aanwezig bij de Moer.

 

Herfstactiviteit 4-8 jarigen

donderdag, 27 oktober 2016

Herfstactiviteit 4-8 jarigen

Op 26 oktober was het op Sportpark Akkermolen een drukte van belang. Er was een herfstactiviteit georganiseerd. Een kleine 70 kinderen had de weg gevonden naar de velden van Moerse Boys.

Keepersclinic: De nieuwe Van der Sar? Of toch Cillessen?

dinsdag, 03 mei 2016

Keepersclinic: De nieuwe Van der Sar? Of toch Cillessen?

De nieuwe Edwin van der Sar? De nieuwe Jasper Cillessen? Of toch de nieuwe Jeroen Zoet? Zestien fanatieke keepers werkten zich op donderdag 28 april in het zweet op sportpark Akkermolen. Het hoofdveld was voor even het domein van de doelmannen en doelvrouwen van onze jeugd. Diverse oefeningen kregen de sluitposten voor hun kiezen, terwijl een aantal  (oud-)keepers(trainers) hen voorzag van tips.

Vertrouwenspersonen Moerse Boys

vrijdag, 12 september 2014

Vertrouwenspersonen Moerse Boys

Moerse Boys heeft vanaf dit seizoen 2 mensen te weten Petra Bastiaensen (werkzaam als kinder- en jeugdpsycholoog bij Juzt, jeugdzorgaanbieder in West-Brabant) en Jeroen van den Broek (werkzaam als leerkracht groep 8 op basisschool Zonnebloem in Zundert) bereid gevonden die als vertrouwenspersoon voor de jeugdafdeling met haar kaderleden gaan fungeren.

Zij willen op zaterdag 27 september en 4 oktober de teams van de A t/m D jeugd voor de wedstrijd informeren wat zij als vertrouwenspersoon kunnen betekenen.