5.0/5 Waardering (4 beoordelingen)

Zundertse keepersclinic doorslaand succes

dinsdag, 25 april 2017 // hits 833

Zundertse keepersclinic doorslaand succes

‘Voor herhaling vatbaar.’ Dat was de enige juiste conclusie vrijdagavond na afloop van de keepersclinic op sportpark Akkermolen van vv Moerse Boys. De Zundertse voetbalverenigingen bundelden haar krachten en organiseerden een keepersclinic voor alle jeugdkeepers uit de gemeente Zundert. Het werd een groot succes.

Ruim veertig keepers gaven acte de presence bij het keepersfestijn. Zij werden onder handen genomen door selectiekeepers en keeperstrainers van de Zundertse voetbalverengingen. Een gezamenlijke warming-up werd opgevolgd door diverse trainingsvormen, waarna afgesloten werd met enkele wedstrijdvormen, zoals keeperstennis, keepersoorlog en 1-tegen-1-duels. Plezier stond voorop, maar leerzaam was het evenzeer.

Van half zeven tot half negen waren de doelmannen en doelvrouwen in de weer met de bal, kort onderbroken door een welkome pauze en een bekertje ranja. Moe maar voldaan verzamelden de hoofdrolspelers na afloop in de kantine, waar iedereen een certificaat en een goodiebag kreeg uitgereikt door de selectiekeepers van de Zundertse verenigingen.  

Voor een viertal geluksvogels zat er nog meer in het vat. Van Meer Schoenen uit Rijsbergen sponsorden naast de goodiebags immers ook twee voetballen en twee paar keepershandschoenen. Door middel van een loterij werden de vier winnaars bekendgemaakt. Blijdschap alom. Concluderend: de eerste Zundertse keepersclinic is voor herhaling vatbaar.

Geschreven door

Michiel van den Broek

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te plaatsen.