5.0/5 Waardering (5 beoordelingen)

Uitslagen schoolvoetbaltoernooi 2017

maandag, 17 april 2017 // hits 916

Uitslagen schoolvoetbaltoernooi 2017

Op 12 April is bij vv Moerse Boys het 52e schoolvoetbaltoernooi van Zundert gespeeld. Zes scholen hebben hier aan deelgenomen met zowel een jongens- als een meiden team.

In een goede onderlinge verstandhouding zijn alle wedstrijden op een hele sportieve manier gespeeld. Dankzij een gratis gezonde snack, beschikbaar gesteld door de Rabobank, wisten alle sportievelingen de lange dag tot een goed eind te brengen. 

Hierbij de eindrangschikking bij de Jongens:

1 Sint Anna
2 De Wegwijzer
3 Sint Antonius
4 Sint Bavo
5 Sint Jozef
6 Zonnebloem

Uitslag meisjes:

1 Sint Bavo
2 Zonnebloem
3 Sint Anna
4 Sint Jozef
5 Sint Antonius
6 De Wegwijzer

Bij de strijd om de penaltybokaal hadden de scholieren de grootste moeite om keeper Bram Jansen van VVR te passeren. Als beste bij de meisjes kwam Nienke Vermeiren (St Bavo) uit de bus en bij de jongens had Tygo Dictus (De Wegwijzer) zijn vizier het scherpste staan. Zij werden dan ook terecht gekroond als penaltykoningin en koning. Overall werden de penalty’s het beste geschoten door Sint Jozef.

Eén van de belangrijkste prijzen, die voor de sportiefste school van het toernooi werd uitgedeeld aan Sint Antonius. Alles bij elkaar een hele mooie dag die als het aan Moerse Boys ligt, een vervolg gaat krijgen in 2018 op sportpark Akkermolen. Tot dan!!

Geschreven door

Arno Jochems

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te plaatsen.