5.0/5 rating 1 vote

Nieuwe Voetbal.nl App!

vrijdag, 25 augustus 2017 // hits 441

Nieuwe Voetbal.nl App!

De nieuwe Voetbal.nl app is deze week online gegaan. Nu kunnen alle voetballiefhebbers in de nieuwe app kijken naar uitslagen, standen, programma's en nog veel meer. Alle leden en toeschouwers kunnen gebruik maken van de Voetbal.nl app.

Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek… en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app. Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. 

Mocht je al gebruik maken van de Voetbal.nl app, dan dien je je even opnieuw te registreren met het e-mailadres dat ook bekend is in de ledenadministratie. Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en vervolgens jezelf registreren met het e-mailadres dat bij Moerse Boys bekend is.  

Log je niet in met het e-mailadres dat bekend is bij de club, dan wordt je als 'toeschouwer' gezien en is er in de app geen directe link met Moerse Boys, waardoor je extra functionaliteit niet zult zien. Daarom adviseren we om in te loggen met het e-mailadres dat bij de club staat geregistreerd.

Ouders, opa's en oma's kunnen uiteraard ook gebruik maken de Voetbal.nl app en zo onder andere hun favoriete spelers, teams en clubs volgen. Zij hebben dan niet alle extra functionaliteit die je als speler of staf hebt.

KNVB Wedstrijdzaken-app

Naast de nieuwe Voetbal.nl app is er ook een vernieuwde KNVB Wedstrijdzaken app. Houd jij je op de club bezig met alle zaken rondom het wedstrijdformulier? Ben jij aanvoerder, teammanager, wedstrijdsecretaris of clubscheidsrechter? Download dan de vernieuwde app Wedstrijdzaken. Dé app waarmee je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelersopgaaf, scores en tuchtzaken vastlegt. Registreer je ook in de app met het e-mailadres dat bij onze vereniging bekend is. De inloggegevens en het wachtwoord voor Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app komen overeen, dat maakt het allemaal net even wat makkelijker voor je.

Mocht je toch graag een ander e-mailadres willen gebruiken, geef dit dan door aan onze ledenadministratie, zodat zij e.e.a. kunnen aanpassen in Sportlink.

Geschreven door

Ron Hendrikx

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te plaatsen.