Zodra er afgelastingen bekend zijn vanuit de KNVB of vanuit de vereniging, dan worden deze via Sportlink hier z.s.m.gemeld.

De consul neemt de beslissingen voor de competitiewedstrijden op zowel zaterdag- als zondagmorgen. Indien de consul niet te bereiken is neemt de wedstrijdcoördinator de beslissing;
Bij twijfel wordt:

  1. de beslissing zeker niet op vrijdagavond genomen maar op zaterdagochtend;
  2. om 08:00 uur een beslissing genomen voor de wedstrijden tot en met 12:00 uur en om 11:00 uur voor wedstrijden na 12:00 uur.

Wordt op de dag van de competitie- of bekerwedstrijd besloten om een wedstrijd niet door te laten gaan, dan wordt er ook niet vriendschappelijk gespeeld op het A en C veld door het desbetreffende elftal.

Bij algehele afgelasting door de KNVB op de dag voor de competitie- of bekerwedstrijd zal er na overleg worden besloten of er vriendschappelijk gevoetbald kan worden en op welke velden. Deze beslissing kan eventueel worden uitgesteld tot de desbetreffende wedstrijddag. In eerste instantie beslist de consul hierover.

  • Alle elftallen van Moerse Boys komen uit in het district ZUID-1.
  • Bij de senioren komen Moerse Boys 1, 2 en 3 uit in categorie A, de overige seniorenteams in categorie B.
  • Moerse Boys A1 komt uit in categorie A, de overige jeugdteams vallen onder categorie B.

Voor afgelastingen van trainingen vanwege de gesteldheid van velden gelden onderstaande afspraken

  1. Ook bij slechte weersomstandigheden trainen alle elftallen op het hun toegewezen veld. Voorbeeld: selectie mag niet op de oefenstrook trainen om B veld te sparen. Oefenstrook moet in redelijke toestand blijven voor de jeugd;
  2. Als jeugdtrainingen worden afgelast, worden in principe ook de trainingen voor de lagere elftallen en dames afgelast;
  3. Voor wat betreft afgelastingen van doordeweekse vriendschappelijke wedstrijden beslissen dezelfde personen als voor de trainingen;

Totale afgelastingen Moerse Boys of afgelastingen van trainingen vind je hieronder indien van toepassing. Afgelasting van de training van jeugdelftallen wordt ook via deze pagina bekend gemaakt. Het bericht wordt uiterlijk 1 uur voor aanvang van de training hier geplaatst.

Voor landelijke afgelastingen kun je ook kijken op NOS Teletekst pagina 603 of bellen met Sportnieuws ANP (06-91122332).
Daarnaast worden de afgelastingen ook op Radio 5 op vrijdag om 18:00 uur doorgegeven.

Hieronder vind je eventuele afgelastingsberichten vanuit onze vereniging.