Via dit menu komt u van alles te weten over onze club. We hebben natuurlijk een groot stuk ingeruimd voor onze historie. Daarnaast vindt u hier ook allerlei andere informatie over onze locatie, bestuur en kader etc. etc.

De presentatieavond: het programma

dinsdag, 12 september 2017

De presentatieavond: het programma

De werkgroep die zich bezighoudt met de presentatieavond heeft inmiddels het programma rond. In dit artikel vind je tijdstippen, activiteiten en natuurlijk nog een oproep om mee te doen aan de playbackshow 's avonds.

Waarom staat er Afgeschermd op de teampagina?

zaterdag, 09 september 2017

Waarom staat er Afgeschermd op de teampagina?

Met de komst van de nieuwe Voetbal.nl app, kun je bij het registreren aangeven op welke manier je zichtbaar bent binnen deze app. De keuze die je hier maakt heeft ook consequenties voor de zichtbaarheid op onze website. Staat jouw naam niet bij de spelersnamen op de teampagina, maar staat er Afgeschermd, dan zul je het privacyniveau in de Voetbal.nl app moeten aanpassen.

Nieuwe Voetbal.nl App!

vrijdag, 25 augustus 2017

Nieuwe Voetbal.nl App!

De nieuwe Voetbal.nl app is deze week online gegaan. Nu kunnen alle voetballiefhebbers in de nieuwe app kijken naar uitslagen, standen, programma's en nog veel meer. Alle leden en toeschouwers kunnen gebruik maken van de Voetbal.nl app.

Nieuws uit de bestuurskamer

dinsdag, 15 augustus 2017

Nieuws uit de bestuurskamer

Eind vorig seizoen heeft Jack Goossens te kennen gegeven dat hij stopt met zijn bestuurs- en commissieactiviteiten binnen Moerse Boys. Vanaf 2001 zat Jack in het hoofdbestuur en in de jeugdcommissie, daarnaast heeft hij ook zitting gehad in diverse andere commissies.

Vanaf dit seizoen worden zijn taken binnen de jeugdcommissie overgenomen door Justin Broeders.

Presentatieavond op vrijdag 22 september aanstaande

dinsdag, 15 augustus 2017

Presentatieavond op vrijdag 22 september aanstaande

Na de succesvolle eerste editie vorig jaar organiseren we ook nu weer voor aanvang van het seizoen een presentatieavond. Tijdens deze avond presenteren alle teams zich middels een elftalfoto. Daarnaast is er een presentatie van onze heren- en damesselectie.

Onderhoud website

dinsdag, 08 augustus 2017

Onderhoud website

De komende weken gaat wederom de bezem door de website. Momenteel zijn alle teamindelingen reeds actueel, gekoppeld aan het systeem van de KNVB. Maar de nieuwsartikelen worden op korte termijn opgeschoond. En dat is nog niet alles.

Opvolger Lieke Martens in Zunderts Oranje????

dinsdag, 08 augustus 2017

Opvolger Lieke Martens in Zunderts Oranje????

Het is weer zover: Het nieuwe voetbalseizoen staat weer voor de deur. De voorbereidingen zijn achter de schermen al enkele weken (lees: maanden) aan de gang en de selectie is afgelopen zondag alweer gestart met de training. Ons vlaggenschip gaat proberen om in de tweede klasse een rol van betekenis te spelen. Het afgelopen weekend hebben we met z'n allen kunnen genieten van onze Oranje Leeuwinnen en bij het schrijven van dit artikel staat de tv op de huldiging van het Nederlands Damesteam, wat een prachtig feest. En weet je wat zo mooi is?? Ook bij Moerse Boys spelen de meiden en de dames in het Oranje.

Inzameling oude voetbalschoenen voor Ghana

zaterdag, 27 mei 2017

Inzameling oude voetbalschoenen voor Ghana

Al enkele jaren zijn vrijwilligers van Moerse Boys betrokken bij projecten in Ghana. De afgelopen jaren zijn er al oude voetbalschoenen en -kleding die kant op gegaan waar men daar nog veel plezier aan beleeft. Ook dit jaar zijn we op zoek naar oude voetbalschoenen. Het seizoen is nagenoeg voorbij en in plaats van in de vuilniszak, kunnen je schoenen nog van nut zijn in Ghana.

Zundertse keepersclinic doorslaand succes

dinsdag, 25 april 2017

Zundertse keepersclinic doorslaand succes

‘Voor herhaling vatbaar.’ Dat was de enige juiste conclusie vrijdagavond na afloop van de keepersclinic op sportpark Akkermolen van vv Moerse Boys. De Zundertse voetbalverenigingen bundelden haar krachten en organiseerden een keepersclinic voor alle jeugdkeepers uit de gemeente Zundert. Het werd een groot succes.

In memoriam: Jan Jacobs

zondag, 09 april 2017

In memoriam: Jan Jacobs

Zoals reeds eerder op onze website vermeld, is onlangs één van onze oprichters, Jan Jacobs overleden op de respectabele leeftijd van 92. Tijdens de afscheidsdienst heeft onze voorzitter een woordje namens de vereniging gedaan, dat wij onze leden en andere geïnteresseerden niet willen onthouden.

Aanvraag Verklaring Omtrent Gedrag

woensdag, 29 maart 2017

Aanvraag Verklaring Omtrent Gedrag

In de week van 10 april wordt voor alle belanghebbenden binnen onze vereniging een centrale aanvraag gedaan voor een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Volgende week ontvangen alle leden die hiervoor worden aangemeld een persoonlijke email. Waarom vragen wij deze VOG aan?

Jan Jacobs overleden

zaterdag, 25 maart 2017

Jan Jacobs overleden

Afgelopen week bereikte ons het trieste bericht dat één van onze oprichters Jan Jacobs is overleden op 92-jarige leeftijd. Jan was een Moerse Boys-man in hart en nieren en we gaan zijn aanwezigheid langs het veld missen.

Michiel van den Broek, onze reporter van Oranje

woensdag, 22 maart 2017

Michiel van den Broek, onze reporter van Oranje

Voorafgaande aan de wedstrijd Baronie-Moerse Boys werd Michiel van den Broek verrast door een cameraploeg van de KNVB. Hij is, samen met 2 andere vrijwilligers, gekozen tot Vrijwilliger in Oranje en mag tijdens Nederland-Italië zijn vrijwilligerstaak gaan uitvoeren.

Van Praag kiest Michiel van den Broek in voorselectie

zaterdag, 04 maart 2017

Van Praag kiest Michiel van den Broek in voorselectie

Onze drijvende kracht achter Vak Q Live en de verslagen van Moerse Boys 1 Michiel van den Broek is door de KNVB uitverkozen tot de voorselectie van 23 vrijwilligers die kans maken om hun vrijwilligerstaak (in Michiel's geval dus verslaggever) tijdens Nederland-Italië op 28 maart aanstaande uit te voeren.

Nieuwe ronde bestellen clubkleding

zaterdag, 11 februari 2017

Nieuwe ronde bestellen clubkleding

Zaterdag 4 maart tussen 09:00 uur en 14:00 uur kan men weer clubkleding passen en bestellen in de bestuurskamer van Moerse Boys. Na het grote succes van de eerste ronde dus nu dé kans om deze nieuwe Moerse Boys kleding aan te schaffen. T-Shirts, sweaters, polo's en regenjassen met het clublogo, of wat te denken van een trainingspak met logo en je eigen initialen?

Jurgen Arnouts terug bij Moerse Boys

vrijdag, 13 januari 2017

Jurgen Arnouts terug bij Moerse Boys

Met ingang van het volgend seizoen zal Jurgen Arnouts terugkeren bij Moerse Boys als hoofdtrainer. Jurgen, natuurlijk al eerder hoofdtrainer in de periode 2013-2015, wist toendertijd met Moerse Boys te promoveren naar de 1ste klasse en zich het seizoen daarna te handhaven.

Jubilarissen en lid van verdienste in het zonnetje gezet

vrijdag, 30 december 2016

Jubilarissen en lid van verdienste in het zonnetje gezet

Tijdens de algemene  ledenvergadering van 20 oktober jl, werden 3 leden gehuldigd met hun 50-jarig lidmaatschap van onze vereniging. Hans van Peppen, Henk Schrauwen, Cor Monden en Ad van den Brand werden door onze voorzitter gefeliciteerd en bedankt voor hun vele jaren inzet en betrokkenheid. Daarnaast had hij voor Ad van den Brand nog een extra verrassing in petto. Ad werd benoemd tot Lid van verdienste.

Verhuizing E-mail naar Office365

zaterdag, 24 december 2016

Verhuizing E-mail naar Office365

In de periode tussen kerst en nieuwjaar gaan we alle e-mailadressen "verhuizen" naar de Office365-omgeving. Dit betekent dat vanaf dat moment webmail weer beschikbaar is, plus daarnaast diverse online versies van de Office-pakketten zoals Word en Excel gebruikt kunnen worden. Dit is de eerste stap naar de volledige verhuizing van de servers van Edwin van Dun naar de Office365-omgeving van Microsoft. Wat betekent dat voor mensen die momenteel een emailadres beheren dat eindigt op @moerseboys.nl?