Via dit menu komt u van alles te weten over onze club. We hebben natuurlijk een groot stuk ingeruimd voor onze historie. Daarnaast vindt u hier ook allerlei andere informatie over onze locatie, bestuur en kader etc. etc.

Inzameling oude voetbalschoenen voor Ghana

zaterdag, 27 mei 2017

Inzameling oude voetbalschoenen voor Ghana

Al enkele jaren zijn vrijwilligers van Moerse Boys betrokken bij projecten in Ghana. De afgelopen jaren zijn er al oude voetbalschoenen en -kleding die kant op gegaan waar men daar nog veel plezier aan beleeft. Ook dit jaar zijn we op zoek naar oude voetbalschoenen. Het seizoen is nagenoeg voorbij en in plaats van in de vuilniszak, kunnen je schoenen nog van nut zijn in Ghana.

Zundertse keepersclinic doorslaand succes

dinsdag, 25 april 2017

Zundertse keepersclinic doorslaand succes

‘Voor herhaling vatbaar.’ Dat was de enige juiste conclusie vrijdagavond na afloop van de keepersclinic op sportpark Akkermolen van vv Moerse Boys. De Zundertse voetbalverenigingen bundelden haar krachten en organiseerden een keepersclinic voor alle jeugdkeepers uit de gemeente Zundert. Het werd een groot succes.

In memoriam: Jan Jacobs

zondag, 09 april 2017

In memoriam: Jan Jacobs

Zoals reeds eerder op onze website vermeld, is onlangs één van onze oprichters, Jan Jacobs overleden op de respectabele leeftijd van 92. Tijdens de afscheidsdienst heeft onze voorzitter een woordje namens de vereniging gedaan, dat wij onze leden en andere geïnteresseerden niet willen onthouden.

Aanvraag Verklaring Omtrent Gedrag

woensdag, 29 maart 2017

Aanvraag Verklaring Omtrent Gedrag

In de week van 10 april wordt voor alle belanghebbenden binnen onze vereniging een centrale aanvraag gedaan voor een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Volgende week ontvangen alle leden die hiervoor worden aangemeld een persoonlijke email. Waarom vragen wij deze VOG aan?

Jan Jacobs overleden

zaterdag, 25 maart 2017

Jan Jacobs overleden

Afgelopen week bereikte ons het trieste bericht dat één van onze oprichters Jan Jacobs is overleden op 92-jarige leeftijd. Jan was een Moerse Boys-man in hart en nieren en we gaan zijn aanwezigheid langs het veld missen.

Michiel van den Broek, onze reporter van Oranje

woensdag, 22 maart 2017

Michiel van den Broek, onze reporter van Oranje

Voorafgaande aan de wedstrijd Baronie-Moerse Boys werd Michiel van den Broek verrast door een cameraploeg van de KNVB. Hij is, samen met 2 andere vrijwilligers, gekozen tot Vrijwilliger in Oranje en mag tijdens Nederland-Italië zijn vrijwilligerstaak gaan uitvoeren.

Van Praag kiest Michiel van den Broek in voorselectie

zaterdag, 04 maart 2017

Van Praag kiest Michiel van den Broek in voorselectie

Onze drijvende kracht achter Vak Q Live en de verslagen van Moerse Boys 1 Michiel van den Broek is door de KNVB uitverkozen tot de voorselectie van 23 vrijwilligers die kans maken om hun vrijwilligerstaak (in Michiel's geval dus verslaggever) tijdens Nederland-Italië op 28 maart aanstaande uit te voeren.

Nieuwe ronde bestellen clubkleding

zaterdag, 11 februari 2017

Nieuwe ronde bestellen clubkleding

Zaterdag 4 maart tussen 09:00 uur en 14:00 uur kan men weer clubkleding passen en bestellen in de bestuurskamer van Moerse Boys. Na het grote succes van de eerste ronde dus nu dé kans om deze nieuwe Moerse Boys kleding aan te schaffen. T-Shirts, sweaters, polo's en regenjassen met het clublogo, of wat te denken van een trainingspak met logo en je eigen initialen?

Jurgen Arnouts terug bij Moerse Boys

vrijdag, 13 januari 2017

Jurgen Arnouts terug bij Moerse Boys

Met ingang van het volgend seizoen zal Jurgen Arnouts terugkeren bij Moerse Boys als hoofdtrainer. Jurgen, natuurlijk al eerder hoofdtrainer in de periode 2013-2015, wist toendertijd met Moerse Boys te promoveren naar de 1ste klasse en zich het seizoen daarna te handhaven.

Jubilarissen en lid van verdienste in het zonnetje gezet

vrijdag, 30 december 2016

Jubilarissen en lid van verdienste in het zonnetje gezet

Tijdens de algemene  ledenvergadering van 20 oktober jl, werden 3 leden gehuldigd met hun 50-jarig lidmaatschap van onze vereniging. Hans van Peppen, Henk Schrauwen, Cor Monden en Ad van den Brand werden door onze voorzitter gefeliciteerd en bedankt voor hun vele jaren inzet en betrokkenheid. Daarnaast had hij voor Ad van den Brand nog een extra verrassing in petto. Ad werd benoemd tot Lid van verdienste.

Verhuizing E-mail naar Office365

zaterdag, 24 december 2016

Verhuizing E-mail naar Office365

In de periode tussen kerst en nieuwjaar gaan we alle e-mailadressen "verhuizen" naar de Office365-omgeving. Dit betekent dat vanaf dat moment webmail weer beschikbaar is, plus daarnaast diverse online versies van de Office-pakketten zoals Word en Excel gebruikt kunnen worden. Dit is de eerste stap naar de volledige verhuizing van de servers van Edwin van Dun naar de Office365-omgeving van Microsoft. Wat betekent dat voor mensen die momenteel een emailadres beheren dat eindigt op @moerseboys.nl?

Ed Huijbregts verenigingsman 2016

donderdag, 22 december 2016

Ed Huijbregts verenigingsman 2016

Tijdens het zeer druk bezochte teerfeest is Ed Huijbregts uitgeroepen tot Verenigingsman van het jaar 2016. Er was hemel en aarde bewogen om Ed op het teerfeest te krijgen, er werd zelfs een weekendje weg voor opzij gezet. En het mooie was, Ed had niks in de gaten.

Zes teams Moerse Boys bij Sportgala Zundert

donderdag, 17 november 2016

Zes teams Moerse Boys bij Sportgala Zundert

Op 10 december aanstaande vindt het jaarlijkse Sportgala Zundert plaats. Ook dit jaar zijn alle kampioensteams weer uitgenodigd. Voor Moerse Boys zijn dit vanuit de senioren Dames 1 en Moerse Boys 3. Bij de jeugd gaat het om de A2, E1, E2 en F1 van vorig seizoen.

TC informatieavond over trainingsopbouw

donderdag, 17 november 2016

TC informatieavond over trainingsopbouw

Op maandag 7 november werd de 3de TC informatieavond gehouden. Na de laatste editie werd duidelijk dat er behoefte was om meer aandacht te besteden aan het geven van training. Het thema van deze avond was dus al snel duidelijk, trainingsopbouw.

Contributie Moerse Boys 2016/2017

zondag, 23 oktober 2016

Contributie Moerse Boys 2016/2017

Het nieuwe seizoen is inmiddels weer in volle gang en dus is het ook weer tijd voor de inning van de jaarlijkse contributie. Eind oktober zal bij de leden die een automatische incasso hebben afgegeven het bedrag geïncasseerd worden. De overige leden zullen op korte termijn een factuur ontvangen met het verzoek de contributie binnen 30 dagen te voldoen.

Hoofdbestuur wint playbackshow

maandag, 03 oktober 2016

Hoofdbestuur wint playbackshow

Het was een groot succes, de playbackshow, die werd gehouden als afsluiting van de presentatieavond op 23 september jl. 6 Acts plus nog 1 surprise-act stonden op het podium voor een kritische jury. Uiteindelijk kwam de act van het hoofdbestuur als winnaar uit de bus.

Algemene ledenvergadering op 20 oktober aanstaande

maandag, 03 oktober 2016

Algemene ledenvergadering op 20 oktober aanstaande

Op donderdag 20 oktober aanstaande vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats. Deze start om 21:00 uur. Inmiddels hebben alle leden via mail of post een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Met het oog op het aanvangstijdstip van de vergadering, beginnen alle trainingen die avond om 19.00 uur.