5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

MOERSE BOYS HOUDT KAMP IN HET WILDE WESTEN

zaterdag, 27 mei 2017 // hits 335

MOERSE BOYS HOUDT KAMP IN HET WILDE WESTEN

Zaterdag 20 en zondag 21 mei waren onze jongen en meisjes, zo’n 85 in totaal, en zelfs leiders, verkleed in het thema cowboys en indianen.

MOERSE BOYS HOUDT KAMP IN HET WILDE WESTEN

In verband met de Color Run begon het E & F kamp al om 11.00u. Nadat de tenten en kleedlokalen waren ingeruimd begonnen de jongen en meisjes met de eerste opdracht: het verven van een Wigwam. Het werden zeer mooie schilderwerken. Van al dat schilderen krijg je natuurlijk honger en dorst, dus werden er 150 hamburgers gebakken, kreeg iedereen een plakje ontbijtkoek en een heerlijk bekertje ranja.

Na de lunch was er even tijd om iets voor jezelf te doen, in afwachting van de Color Run waaraan we zouden gaan meedoen. Voorafgaan aan de start werd er eerst een warming-up gedaan. Daarna werd er een ronde van 1 km gelopen waarbij bij de start gestrooid werd met een gekleurd poeder. Na de Color Run begon de speurtocht. Onderweg moesten er letters gezocht worden en werden er in

Klein-Zundert bij een aantal speeltuinen een spel gedaan zoals lasso werpen, latje-trap en hoefijzer werpen. Bij terugkomst stonden er appels en peren klaar (geschonken door Loek Jochems), waarna er nog wat tijd was om lekker een potje te voetballen. Inmiddels werd er friet met snacks gebakken. Dit ging er wel in naar zo’n drukke middag.

Na het eten was het tijd om de zwemspullen op te zoeken want om 19.30u vertrokken we naar zwembad De Wildert. Na het zwembad werd iedereen getrakteerd op een broodje knakworst. Inmiddels was de disco door Jesse Rockx opgesteld en klonk de muziek over het sportpark. Voor sommigen was het al tijd om naar bed te gaan maar andere dachten daar toch echt anders over. Toen de disco was gestopt ging een groepje rond de vuurkorf zitten om nog wat bij te kletsen.

Om 01.30u was het toch echt tijd om naar de tent of kleedlokaal te gaan.

’s Ochtends waren de eerste kinderen om 5.45u alweer wakker, dus ook de begeleiding was weer vroeg uit bed om boterhammen te gaan smeren. Ook de ontbijtkoek smaakte goed en een glaasje melk ging er ook wel in. Het ochtendprogramma bestond uit een spellencircuit met verschillende balspellen. Na een korte voetbalwedstrijd tussen de kinderen en de leiders was het tijd voor het afsluitende onderdeel: het touwtrekken. De laatste krachten werden in de strijd geworpen.

Alle kinderen gingen daarna moe maar voldaan met hun ouders terug naar huis.

We kunnen terugkijken op een geslaagd E & F kamp.

We willen iedereen die meegeholpen heeft met het kamp hartelijk bedanken voor hun inzet.

Tot slot nog een oproep. Omdat er enkele leden van de jeugdactiviteitencommissie aangegeven hebben te gaan stoppen zijn we voor aanvang van het nieuwe seizoen op zoek naar 2 of 3 nieuwe leden voor de activiteitencommissie. Mocht je zin hebben om voor onze jeugd verschillende activiteiten te organiseren, laat ons dit dan weten.

U kunt ons aanspreken, bellen of een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MOERSE BOYS HOUDT KAMP IN HET WILDE WESTEN

Geschreven door

Jeugdactiviteitencommissie

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te plaatsen.