Kerststerrenactie

maandag, 27 oktober 2014

Kerststerrenactie

Op 29 november zullen de straten van Zundert wit,rood en oranje kleuren.

Dit is nl de dag dat onze jeugd van de B t/m de E langs de deur zal gaan om kerststerren te verkopen. Rood en wit zijn de kleuren van de kerststerren en oranje onze clubkleur.  De opbrengst van de verkoop komt in zijn geheel ten goede aan onze jeugdafdeling en mede hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld de contributie lekker laag te houden.  

Zuur verlies voor Dames 1

zondag, 26 oktober 2014

Zuur verlies voor Dames 1

Na de verliespartij van vorige week was het zaak om deze zondag de draad weer op te pakken en de wedstrijd tegen topploeg MOC'17 dames1 op een positieve manier te benaderen.

Leider en/of vlagger gezocht voor Dames 2.

dinsdag, 21 oktober 2014

Leider en/of vlagger gezocht voor Dames 2.

Het misschien wel gezelligste elftal van onze mooie vereniging speelt iedere zondag onder bezielende leiding van Bram Mathijssen haar wedstrijden. De prachtige groep meiden die ook het nodige fanatisme aan de dag legt is op zoek naar nog 2 personen voor de technische staf. Een mede-leider en vlagger worden gezocht om Bram te ondersteunen. Wat heeft dit elftal jouw te bieden? Naast de reeds genoemde inzet en gezelligheid is een vaste plaats aan tafel van de inmiddels renomeerde hapjesavonden een secundaire arbeidsvoorwaarde.

Aarzel niet langer en pak die vlag en/of leidersjas op en steun het damesvoetbal bij Moerse Boys. Interesse neem contact op met Barry Gommers 06-22210214 

Vertrouwenspersonen Moerse Boys

vrijdag, 12 september 2014

Vertrouwenspersonen Moerse Boys

Moerse Boys heeft vanaf dit seizoen 2 mensen te weten Petra Bastiaensen (werkzaam als kinder- en jeugdpsycholoog bij Juzt, jeugdzorgaanbieder in West-Brabant) en Jeroen van den Broek (werkzaam als leerkracht groep 8 op basisschool Zonnebloem in Zundert) bereid gevonden die als vertrouwenspersoon voor de jeugdafdeling met haar kaderleden gaan fungeren.

Zij willen op zaterdag 27 september en 4 oktober de teams van de A t/m D jeugd voor de wedstrijd informeren wat zij als vertrouwenspersoon kunnen betekenen.

Banner frituurvet

Nieuws Jeugd Algemeen