De pupil van de week; Wessel Hendrickx

donderdag, 05 maart 2015

De pupil van de week; Wessel Hendrickx

Afgelopen zondag was Wessel Hendrickx onze pupil van de week. De middag begon goed want Wessel en zijn vader zagen ons tweede team winnen. We hoopten dat het eerste hun voorbeeld zou volgen. Helaas mocht dit niet zo zijn. Wessel heeft desondanks een hele leuke middag gehad. Vooral het plaatsnemen in de dug out was erg leuk ( luidruchtig )  aldus Wessel.

Monsterscore voor Dames 1 in Wouwse Plantage

woensdag, 04 maart 2015

Monsterscore voor Dames 1 in Wouwse Plantage

Na de bekerwinst was het zaak om ook in de competitie de positieve lijn vast te houden en de drie punten mee naar huis te nemen vanuit Wouwse Plantage. VV Rimboe dames 1 staat weliswaar laatste op de ranglijst, maar wist op Sportpark Akkermolen de Moer wel op een gelijkspel te houden. Reden genoeg voor een sportieve revanche dus.

Veelgestelde vragen gebundeld op KNVB.nl

dinsdag, 03 maart 2015

Veelgestelde vragen gebundeld op KNVB.nl

Kan ik een vrijstelling (baaldag) krijgen? Kan ik voor een speler dispensatie krijgen?
Wat zijn de kosten per team voor competitiedeelname? Dit zijn slechts enkele van vele vragen die verenigingen kunnen hebben. Omdat het voor verenigingen vaak een lastige klus is om de juiste informatie te vinden op de online kanalen van de KNVB, zijn de meest gestelde vragen en besproken onderwerpen nu gebundeld op één plek: knvb.nl/faq
.

Mexicaanse avond!

dinsdag, 03 maart 2015

Mexicaanse avond!

Zorg allen dat je 27 maart een vrije dag opneemt, want donderdag 26 maart is het zover;

Mexicaanse avond in de kantine vanaf 21:00

 

Kraak de code: 4817

zaterdag, 28 februari 2015

Kraak de code:  4817

Juist ja, de goede code was 4817. Deze code hadden de dames en meiden vrijdagavond 27 februari nodig op zoek naar hun welverdiende prijs tijdens de dames/meidenavond.

Voetbalquiz 2015 uitgesteld naar vrijdag 17 april

vrijdag, 27 februari 2015

Voetbalquiz 2015 uitgesteld naar vrijdag 17 april

Door het geringe aantal aanmeldingen voor de voetbalquiz heeft de organisatie besloten om de voetbalquiz uit te stellen naar vrijdag 17 april. De mensen die al hebben ingeschreven blijven ook gewoon op de lijst staan als aangemeld. Nieuwe deelnemers kunnen zich opgeven via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Geslaagde activiteit voor D en C jeugd

zaterdag, 21 februari 2015

Geslaagde activiteit voor D en C jeugd

In plaats van het jaarlijkse schaatsen besloot de jeugd activiteitencommissie om dit jaar eens wat anders te doen. Gamen is nogal populair en daarom werd besloten om een FIFA PS3 toernooi te organiseren in combinatie met een darttoernooi. Voor de meiden stond een filmavond op het programma. En het werd een succes!

Banner frituurvet

Nieuws Jeugd D t/m F