banner oliebollencup

GESLAAGD ZAALVOETBALTOERNOOI!

donderdag, 22 januari 2015

GESLAAGD ZAALVOETBALTOERNOOI!
Op maandag 29 en dinsdag 30 december 2014 werd voor onze jeugdspelers van de B t/m de F jeugd het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi gehouden.
Vanuit de jeugdactiviteitencommissie was er contact gezocht met VV Zundert of zij dit gezamenlijk met Moerse Boys wilden houden. Beide verenigingen vonden het een goed idee en zo werd er 2 dagen lang samen gevoetbald in sporthal Onder de Mast.
De teams bestonden uit spelers en speelsters van beide verenigingen.

We kunnen terugkijken op een geslaagd initiatief!

Moerse Boys verliest van hoofdklasser DSE

zondag, 18 januari 2015

Moerse Boys verliest van hoofdklasser DSE

Sportiviteit. Een speerpunt van de KNVB en zeker ook van vele verenigingen. Een begrip dat iedereen wel kent en waarvan het belang geen extra uitleg nodig heeft. Als je op internet zoekt naar de betekenis van het woord "sportiviteit" kom je onder andere de olgende omschrijving tegen: Sportiviteit is een begrip dat ongeveer overeenkomt met het ethos van de sport. Het omvat het gedrag dat van een goed sportman of -vrouw wordt verwacht wanneer hij of zij de sport uitoefent. Sportiviteit is het naleven van de geschreven en de ongeschreven regels die bij een sport horen.

Moerse Boys voetbalquiz 2015

vrijdag, 16 januari 2015

Moerse Boys voetbalquiz 2015

Geachte voetbalkenners,

Op vrijdag 6 maart organiseert Moerse Boys voor de 3de maal de Moerse Boys voetbal quiz. Alle senioren leden en A jeugd leden kunnen zich inschrijven voor deze voetbalquiz.

Embregts Transport sponsort B1

woensdag, 14 januari 2015

Embregts Transport sponsort B1

Het transportbedrijf van Jack Embregts heeft de mannen van de B1 voorzien van nieuwe tassen en trainingspakken. Hier zijn wij als Moerse Boys Jack Embregts erg dankbaar voor.

Oliebollencup 2015!

maandag, 12 januari 2015

Oliebollencup 2015!

Zaterdag 14 februari 2015 is het weer zover! Dan wordt de jaarlijkse oliebollencup georganiseerd door Moerse Boys. Dit jaar is er, naast de al gebruikelijke prijzen voor het best geklede team en de winnaar van het toernooi, nóg een prijs te winnen. Dus doe mee en schrijf je snel in!

Banner frituurvet