Headlines

  Inleveren shirts, tassen en overige materialen

  zondag, 24 mei 2015

  Op woensdagavond 17 juni kunnen de leiders, trainers en spelers van zowel junioren als senioren de shirts en overige materialen inleveren bij Moerse Boys tussen 19:30 uur en 21:00 uur. Degenen die stoppen graag sleutes, coachjassen, tassen en evenueel overige zaken meebrengen. Indien deze avond niet schikt graag contact opnemen met Leo Brait (076-5976188). Bvd voor jullie medewerking.

   

   

  Actie Scoren voor de Club brengt € 3.241,16 op

  vrijdag, 22 mei 2015

  Actie Scoren voor de Club brengt € 3.241,16 op

  De actie die de jeugdafdeling van Moerse Boys heeft gedaan ter bevordering van de clubkas, Scoren voor de Club, heeft € 3.241,16 opgeleverd. Een prachtig bedrag dat we als vereniging goed kunnen gebruiken, gezien de flink hogere lasten waarmee we te maken hebben.

  Afscheid selectie- en kaderleden

  vrijdag, 22 mei 2015

  Afscheid selectie- en kaderleden

  Ook dit jaar heeft Moerse Boys weer afscheid genomen van een aantal leden van de selectie. Tijdens het Spaanse eindfeest bij de laatste thuiswedstrijd van Moerse Boys 1 werden deze mensen door voorzitter Anton Daamen nog even in het zonnetje gezet.

  Loterij beslist finale; geen beker, wel feest

  maandag, 18 mei 2015

  Loterij beslist finale; geen beker, wel feest

  Het damesvoetbal bij Moerse Boys beleefde afgelopen zaterdag een absoluut hoogtepunt. De bekerfinale in Dordrecht werd weliswaar in extremis verloren, maar de entourage, de supporters en de onderlinge sfeer zorgden er voor dat deze dag niet snel vergeten zal worden.

  Klusplunt sponsort Moerse Boys 4

  vrijdag, 08 mei 2015

  Klusplunt sponsort Moerse Boys 4

  Jan van Leeuwen van Kluspunt heeft de mannen van Moerse Boys 4 voorzien van nieuwe shirts. Wij zijn hier Kluspunt heel erkentelijk voor en willen Jan dan ook hiervoor hartelijk bedanken.

  Afsluitende jeugdtoernooien 2015

  dinsdag, 05 mei 2015

  Afsluitende jeugdtoernooien 2015

  Als sportieve afsluiting van het seizoen mag elk jeugdteam van Moerse Boys in mei deelnemen aan een jeugdtoernooi in de omgeving. Hieronder vinden jullie de definitieve indeling voor de verschillende teams.

  Banner frituurvet