Dames 1 derde na prima overwinning op NSV

maandag, 20 april 2015

Dames 1 derde na prima overwinning op NSV

Moerse Boys dames 1 heeft in een onderling duel de derde plek herovert op NSV. Werd er een week eerder nog gelijkgespeeld tegen de Nispense ploeg, op Sportpark Akkermolen liet Moerse Boys zien dat er maar één ploeg recht had op de overwinning.

Sven Bastiaansen was pupil van de week tegen Deso

vrijdag, 17 april 2015

Sven Bastiaansen was pupil van de week tegen Deso

Afgelopen zondag stond de wedstrijd tegen Deso op het programma. Sven was deze keer de pupil van de week. Enigszins zenuwachtig ging Sven met de scheidsrechter het veld op. Dat ook keepers kunnen scoren liet Sven zien. Het was wederom een geslaagde middag. Zeker ook toen bleek dat de mannen van het eerste te sterk waren voor Deso.

Uit het interview van Sven blijkt dat hij het wel een kwakend zooitje vond in de dugout !!

Dames 1 simpel langs Dosko

donderdag, 16 april 2015

Dames 1 simpel langs Dosko

Afgelopen dinsdagavond stond de inhaalwedstrijd tegen Dosko Vr1 op het programma. Onder het genot van een heerlijk ondergaand voorjaarszonnetje werd er met duidelijke cijfers afgerekend met de bezoeksters uit Bergen op Zoom.

Recordaantal deelnemers voetbalclinic

vrijdag, 10 april 2015

Recordaantal deelnemers voetbalclinic

Vrijdag 10 april was het zover. Onze voetbalclinic werd gegeven. Dat het enthousiasme onder de Zundertse jeugd groot was , bleek wel uit het feit dat vele kinderen al vroeg bij De  Moer waren. Onder zomerse omstandigheden werden de groepjes verdeeld. Maar liefst 73 kinderen hadden zich aangemeld om deel te nemen aan de clinic. Dat betekende voor de organisatie een absoluut record.

Banner frituurvet

Nieuws Jeugd D t/m F