Spelregelavond voor tweedejaars B-junioren

vrijdag, 14 november 2014

Spelregelavond voor tweedejaars B-junioren

Met ingang van het nieuwe seizoen zijn alle spelers en speelsters geboren in 1998 verplicht om een spelregelbewijs te halen. De invoering van het spelregelbewijs is een van de maatregelen uit het actieplan van de KNVB 'Tegen geweld, voor sportiviteit'. De tweedejaars B-junioren zijn er zelf verantwoordelijk voor om dit bewijs voor 1 januari 2015 te halen. Om onze jeugdleden echter een beetje op weg te helpen organiseren wij, als jeugdcommissie, dinsdag 18 november een spelregelavond.

Dames 1 wint tweede derby op rij

zondag, 09 november 2014

Dames 1 wint tweede derby op rij

Na de gewonnen wedstrijd tegen VV Zundert dames 1 stond een week later de derby tegen Achtmaal dames 1 op het programma. Achtmaal stond boven Moerse Boys op de ranglijst en dus was vooraf duidelijk dat het geen gelopen zaak was dat ook nu drie punten bijgeschreven konden worden.

Kerststerrenactie

maandag, 27 oktober 2014

Kerststerrenactie

Op 29 november zullen de straten van Zundert wit,rood en oranje kleuren.

Dit is nl de dag dat onze jeugd van de B t/m de E langs de deur zal gaan om kerststerren te verkopen. Rood en wit zijn de kleuren van de kerststerren en oranje onze clubkleur.  De opbrengst van de verkoop komt in zijn geheel ten goede aan onze jeugdafdeling en mede hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld de contributie lekker laag te houden.  

Leider en/of vlagger gezocht voor Dames 2.

dinsdag, 21 oktober 2014

Leider en/of vlagger gezocht voor Dames 2.

Het misschien wel gezelligste elftal van onze mooie vereniging speelt iedere zondag onder bezielende leiding van Bram Mathijssen haar wedstrijden. De prachtige groep meiden die ook het nodige fanatisme aan de dag legt is op zoek naar nog 2 personen voor de technische staf. Een mede-leider en vlagger worden gezocht om Bram te ondersteunen. Wat heeft dit elftal jouw te bieden? Naast de reeds genoemde inzet en gezelligheid is een vaste plaats aan tafel van de inmiddels renomeerde hapjesavonden een secundaire arbeidsvoorwaarde.

Aarzel niet langer en pak die vlag en/of leidersjas op en steun het damesvoetbal bij Moerse Boys. Interesse neem contact op met Barry Gommers 06-22210214 

Banner frituurvet