MB1 volgende wedstrijd

  Logo Best Vooruit -  Logo
Zaterdag 4 juni 2017, aanvang 17:00 uur
Sportpark De Leemkuilen Best

Programma en Uitslagen

Veerkrachtig Moerse Boys overtuigend naar nacompetitiefinale

zondag, 28 mei 2017

De thuiswedstrijd tegen Heeswijk gaat de boeken in als de Renaissance van Moerse Boys. Op Akkermolen maakten de oranje-witten de 1-0-nederlaag van vorige week meer dan goed (4-1). Tijdens een typisch middagje Moerse Boys stelde de hoofdmacht een ticket voor de nacompetitiefinale veilig. Daarin wacht nu Best Vooruit.

Inzameling oude voetbalschoenen voor Ghana

zaterdag, 27 mei 2017

Inzameling oude voetbalschoenen voor Ghana

Al enkele jaren zijn vrijwilligers van Moerse Boys betrokken bij projecten in Ghana. De afgelopen jaren zijn er al oude voetbalschoenen en -kleding die kant op gegaan waar men daar nog veel plezier aan beleeft. Ook dit jaar zijn we op zoek naar oude voetbalschoenen. Het seizoen is nagenoeg voorbij en in plaats van in de vuilniszak, kunnen je schoenen nog van nut zijn in Ghana.

Dames 1 ook volgend jaar derdeklasser

maandag, 22 mei 2017

Dames 1 ook volgend jaar derdeklasser

Het nacompetitie-avontuur van Moerse Boys Dames 1 is na twee wedstrijden voorbij. In Reeuwijk-Dorp was thuisploeg RVC'33 degene die aan het langste eind trok en zich op mag gaan maken voor de finale van de play-offs. Voor de oranjehemden rest de trots en de herinnering aan een prima eerste seizoen in de derde klasse!

Moerse Boys gaat voor drie op een rij in nacompetitie

zaterdag, 20 mei 2017

Moerse Boys gaat voor drie op een rij in nacompetitie

“Ik weet niet of we het redden op eerste klasse-niveau. En als dat niet lukt, dan lukt dat maar niet. We doen het op onze manier, zoals Moerse Boys het altijd heeft gedaan.” Was getekend oud-spelers en clubmannen Jan en Cees Mathijssen in de presentatiegids van het seizoen 2013/2014.

Zundertse keepersclinic doorslaand succes

dinsdag, 25 april 2017

Zundertse keepersclinic doorslaand succes

‘Voor herhaling vatbaar.’ Dat was de enige juiste conclusie vrijdagavond na afloop van de keepersclinic op sportpark Akkermolen van vv Moerse Boys. De Zundertse voetbalverenigingen bundelden haar krachten en organiseerden een keepersclinic voor alle jeugdkeepers uit de gemeente Zundert. Het werd een groot succes.

JO11-1 kampioen!

zaterdag, 22 april 2017

JO11-1 kampioen!

Moerse Boys JO11-1 is deze week kampioen geworden van de voorjaarscompetitie. Met een klinkende 9-0 overwinning werd vervolgens het kampioenschap flink gevierd.

Banner frituurvet

Banner Bink2

Nieuws Jeugd O13 t/m O9