Leider en/of vlagger gezocht voor Dames 2.

dinsdag, 21 oktober 2014

Leider en/of vlagger gezocht voor Dames 2.

Het misschien wel gezelligste elftal van onze mooie vereniging speelt iedere zondag onder bezielende leiding van Bram Mathijssen haar wedstrijden. De prachtige groep meiden die ook het nodige fanatisme aan de dag legt is op zoek naar nog 2 personen voor de technische staf. Een mede-leider en vlagger worden gezocht om Bram te ondersteunen. Wat heeft dit elftal jouw te bieden? Naast de reeds genoemde inzet en gezelligheid is een vaste plaats aan tafel van de inmiddels renomeerde hapjesavonden een secundaire arbeidsvoorwaarde.

Aarzel niet langer en pak die vlag en/of leidersjas op en steun het damesvoetbal bij Moerse Boys. Interesse neem contact op met Barry Gommers 06-22210214 

Contributie Moerse Boys

dinsdag, 21 oktober 2014

Contributie Moerse Boys

Het nieuwe seizoen is alweer even aan de gang en dus is het tijd voor de inning van de contributie 2014/2015. Eind volgende week (rond 28 oktober) wordt bij de leden die een automatische incasso hebben afgegeven het bedrag geïncasseerd. De contributienota’s voor de niet incasso-leden worden deze week verstuurd met het verzoek deze binnen 30 dagen te betalen.

Eerste verliespartij voor Dames 1

maandag, 20 oktober 2014

Eerste verliespartij voor Dames 1

Na het gelijke spel tegen laagvlieger Rimboe stond er afgelopen zondag een echte topper op het programma. In Roosendaal moest er aangetreden worden tegen BSC, die een week eerder nog de Zundertse VV met 5-0 naar huis stuurden.

Vertrouwenspersonen Moerse Boys

vrijdag, 12 september 2014

Vertrouwenspersonen Moerse Boys

Moerse Boys heeft vanaf dit seizoen 2 mensen te weten Petra Bastiaensen (werkzaam als kinder- en jeugdpsycholoog bij Juzt, jeugdzorgaanbieder in West-Brabant) en Jeroen van den Broek (werkzaam als leerkracht groep 8 op basisschool Zonnebloem in Zundert) bereid gevonden die als vertrouwenspersoon voor de jeugdafdeling met haar kaderleden gaan fungeren.

Zij willen op zaterdag 27 september en 4 oktober de teams van de A t/m D jeugd voor de wedstrijd informeren wat zij als vertrouwenspersoon kunnen betekenen.

Banner frituurvet