Kerstwens 2015

Dames 1 bekert door!

maandag, 22 december 2014

Dames 1 bekert door!

Een goed begin is het halve werk, een droomstart, een bliksemstart... Noem het zoals je wilt maar feit is dat Moerse Boys Dames 1 afgelopen zondag na 3 minuten al met 2-0 voor stond.

ZAALVOETBALTOERNOOI JEUGD MOERSE BOYS EN VV ZUNDERT

zondag, 14 december 2014

ZAALVOETBALTOERNOOI JEUGD MOERSE BOYS EN VV ZUNDERT
Zoals gebruikelijk wordt het zaalvoetbaltoernooi ook dit seizoen in de kerstvakantie gehouden en wel op maandag 29 december en dinsdag 30 december 2014 in sporthal “Onder de Mast” in Zundert. Dit jaar hebben we dit samen met VV Zundert georganiseerd.

Dames 1 wint ondanks valse start

zondag, 14 december 2014

Dames 1 wint ondanks valse start

Een afgelasting, een baaldag van de tegenstander, een eigen baaldag, een tegenstander die niet op komt dagen... Vier weken op rij hoefden de heldinnen van Moerse Boys dames 1 de wei niet in, maar op de koude zondagochtend van 14 december was het dan toch eindelijk weer eens zo ver!

Leider en/of vlagger gezocht voor Dames 2.

dinsdag, 21 oktober 2014

Leider en/of vlagger gezocht voor Dames 2.

Het misschien wel gezelligste elftal van onze mooie vereniging speelt iedere zondag onder bezielende leiding van Bram Mathijssen haar wedstrijden. De prachtige groep meiden die ook het nodige fanatisme aan de dag legt is op zoek naar nog 2 personen voor de technische staf. Een mede-leider en vlagger worden gezocht om Bram te ondersteunen. Wat heeft dit elftal jouw te bieden? Naast de reeds genoemde inzet en gezelligheid is een vaste plaats aan tafel van de inmiddels renomeerde hapjesavonden een secundaire arbeidsvoorwaarde.

Aarzel niet langer en pak die vlag en/of leidersjas op en steun het damesvoetbal bij Moerse Boys. Interesse neem contact op met Barry Gommers 06-22210214 

Banner frituurvet