MB1 volgende wedstrijd

Logo - 

  Achtmaal 1

Zundert 1

Vrijdag 18 augustus 2017, aanvang 18:30 uur
Sportpark Akkermolen
Sandraudiga toernooi

Programma en Uitslagen

Banner presentatieavond2017

Vacaturebank jeugdafdeling

woensdag, 16 augustus 2017

Aan het begin van het voetbalseizoen 2017-2018 zin er bij de jeugdafdeling nog de volgende functies te vergeven:

Een trainer voor MO11-1 en 3 trainers voor de JO9.

Leiders voor:

JO19-2, JO15-1, JO15-2, JO11-3 en JO9-5.

Bij interesse kun je dit melden bij de jeugdcommissie.

Nieuws uit de bestuurskamer

dinsdag, 15 augustus 2017

Nieuws uit de bestuurskamer

Eind vorig seizoen heeft Jack Goossens te kennen gegeven dat hij stopt met zijn bestuurs- en commissieactiviteiten binnen Moerse Boys. Vanaf 2001 zat Jack in het hoofdbestuur en in de jeugdcommissie, daarnaast heeft hij ook zitting gehad in diverse andere commissies.

Vanaf dit seizoen worden zijn taken binnen de jeugdcommissie overgenomen door Justin Broeders.

Presentatieavond op vrijdag 22 september aanstaande

dinsdag, 15 augustus 2017

Presentatieavond op vrijdag 22 september aanstaande

Na de succesvolle eerste editie vorig jaar organiseren we ook nu weer voor aanvang van het seizoen een presentatieavond. Tijdens deze avond presenteren alle teams zich middels een elftalfoto. Daarnaast is er een presentatie van onze heren- en damesselectie.

Onderhoud website

dinsdag, 08 augustus 2017

Onderhoud website

De komende weken gaat wederom de bezem door de website. Momenteel zijn alle teamindelingen reeds actueel, gekoppeld aan het systeem van de KNVB. Maar de nieuwsartikelen worden op korte termijn opgeschoond. En dat is nog niet alles.

Opvolger Lieke Martens in Zunderts Oranje????

dinsdag, 08 augustus 2017

Opvolger Lieke Martens in Zunderts Oranje????

Het is weer zover: Het nieuwe voetbalseizoen staat weer voor de deur. De voorbereidingen zijn achter de schermen al enkele weken (lees: maanden) aan de gang en de selectie is afgelopen zondag alweer gestart met de training. Ons vlaggenschip gaat proberen om in de tweede klasse een rol van betekenis te spelen. Het afgelopen weekend hebben we met z'n allen kunnen genieten van onze Oranje Leeuwinnen en bij het schrijven van dit artikel staat de tv op de huldiging van het Nederlands Damesteam, wat een prachtig feest. En weet je wat zo mooi is?? Ook bij Moerse Boys spelen de meiden en de dames in het Oranje.

Het speelschema van Moerse Boys 1 is bekend

zondag, 23 juli 2017

Het speelschema van Moerse Boys 1 is bekend

Vandaag is het speelschema bekend gemaakt door de KNVB van de Tweede klasse E, waarin ons vlaggenschip komend seizoen uitkomt. Veel West-Brabantse onderonsjes staan op het programma, maar de meeste aandacht zal uitgaan naar de derby's tegen onze zustervereniging v.v. Zundert, gepland op 2 oktober en 8 april.

Tegenstanders seizoen 2017-2018 Moerse Boys 1 bekend

woensdag, 05 juli 2017

Tegenstanders seizoen 2017-2018 Moerse Boys 1 bekend

Deze ochtend heeft de KNVB de competitie-indeling bekend gemaakt van ons vlaggenschip. Zoals als wel verwacht zijn onze buren van v.v. Zundert één van onze tegenstanders. Daarnaast een hele mooie competitie met veel ploegen binnen de regio, dus hopelijk veel oranje-wit mee op pad.

Voorbereiding Moerse Boys 1 en 2 bekend

donderdag, 22 juni 2017

Voorbereiding Moerse Boys 1 en 2 bekend

De technische staf en TC hebben samen weer een mooi voorbereidingsprogramma voor onze selectie in elkaar gezet. Oefenwedstrijden tegen EFC, Alliance en Roosendaal staan op het programma. Daarnaast natuurlijk het Sandraudiga-toernooi, dat dit keer op ons sportpark wordt gehouden en het inmiddels wel bekende trainingsweekend.

Banner frituurvet

Banner Bink2

Nieuws Jeugd O19 t/m O15

No items found.

Nieuws Jeugd O13 t/m O9

No items found.