John Smeets stopt als verzorger bij Moerse Boys

zondag, 29 maart 2015

John Smeets stopt als verzorger bij Moerse Boys

John Smeets heeft om persoonlijke redenen en na overleg met het bestuur te kennen gegeven, dat hij stopt als verzorger van de selectie van Moerse Boys. Zowel het bestuur als de gehele selectie vinden het bijzonder jammer dat hij dit besluit heeft genomen, maar respecteren uiteraard zijn keuze.

Pupil van de week: Geoff van Peppen

zaterdag, 28 maart 2015

Pupil van de week: Geoff van Peppen

Geoff van Peppen was afgelopen week de pupil van de week. De tegenstander was Brabantia. Helaas ging deze wedstrijd verloren.

Geoff had wel het goede voorbeeld gegeven door eerst 3 man uit te spelen en daarna ook nog eens te scoren bij de keeper van Brabantia. 

Ondanks het verlies toch een mooie zondag voor Geoff

Paasactiviteit voor de E en F jeugd

zaterdag, 28 maart 2015

Op donderdag 2 april vindt de paasactiviteit voor de E en F-jeugd plaats. De spelers worden om 18.30 uur verwacht in voetbalkleding. Om 18.45 uur starten we met onderlinge wedstrijden. Om 19.15 uur is er even een drinkpauze. Om 19.30 uur gaan we weer verder. We spelen dan tegen de selectie spelers van Moerse Boys. De afsluiting is omstreeks 20.00 uur. 

Vanwege het paastoernooi van de basisscholen van de gemeente Zundert vervalt de training voor de E en F jeugd op woensdag 1 april.

Verdiende winst voor Dames 1 in dorpsderby

maandag, 23 maart 2015

Verdiende winst voor Dames 1 in dorpsderby

Moerse Boys dames 1 heeft afgelopen zondag een dikverdiende overwinning geboekt op Sportpark de Wildert. Tegen de plaatselijke VV werd er met minimaal verschil gewonnen, waar de uitslag zomaar groter uit had kunnen vallen.

Zundert’s schoolvoetbal ziet ”Abraham”

donderdag, 19 maart 2015

Zundert’s schoolvoetbal ziet ”Abraham”

Dit jaar zal er voor de vijftigste keer in de gemeente Zundert gestreden gaan worden om de hoogste voetbal-eer tussen de verschillende basisscholen.Op woensdag 1 april a.s. wordt op sportpark "De Akkermolen" te Zundert het jaarlijkse ”Paasvoetbaltoernooi” gehouden.

Zeeuwse/Brabantse Voetbaldagen

zondag, 15 maart 2015

Zeeuwse/Brabantse Voetbaldagen

Jarenlang heeft de KNVB de KNVB-voetbaldagen georganiseerd in alle 6 de districten. Deze werden georganiseerd in de laatste week van de zomervakantie op vele accommodaties. In district Zuid I hadden we 16 locaties, waaronder enkele locaties waaraan alleen meisjes deelnamen.

Voetbalquiz 2015 uitgesteld naar vrijdag 17 april

vrijdag, 27 februari 2015

Voetbalquiz 2015 uitgesteld naar vrijdag 17 april

Door het geringe aantal aanmeldingen voor de voetbalquiz heeft de organisatie besloten om de voetbalquiz uit te stellen naar vrijdag 17 april. De mensen die al hebben ingeschreven blijven ook gewoon op de lijst staan als aangemeld. Nieuwe deelnemers kunnen zich opgeven via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Banner frituurvet