Gelijk topper VR1 vs Roosendaal

dinsdag, 16 september 2014

14-09-2014 MBVR1-Roosendaal Pic1

Deze dag de 1ste wedstrijd en gelijk een topper, immers Roosendaal draait altijd goed in deze competitie en is net als onze ploeg goed voor een hoge notering

Dit seizoen bestaat onze ploeg uit 15 vrouwen, gelukkig allemaal fit en gezien de bekerwedstrijden klaar voor de competitie.

Vertrouwenspersonen Moerse Boys

vrijdag, 12 september 2014

Vertrouwenspersonen Moerse Boys

Moerse Boys heeft vanaf dit seizoen 2 mensen te weten Petra Bastiaensen (werkzaam als kinder- en jeugdpsycholoog bij Juzt, jeugdzorgaanbieder in West-Brabant) en Jeroen van de Broek (werkzaam als leerkracht groep 8 op basisschool Zonnebloem in Zundert) bereid gevonden die als vertrouwenspersoon voor de jeugdafdeling met haar kaderleden gaan fungeren.

Zij willen op zaterdag 27 september en 4 oktober de teams van de A t/m D jeugd voor de wedstrijd informeren wat zij als vertrouwenspersoon kunnen betekenen.

We gaan weer teamfoto's maken

dinsdag, 09 september 2014

We gaan weer teamfoto's maken

Zoals ieder jaar worden, voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd, de nieuwe teamfoto's gemaakt van onze jeugdelftallen. De komende 3 weken proberen we alle jeugdteams op de gevoelige plaat vast te leggen.

WK Spel ten einde

maandag, 14 juli 2014

WK Spel ten einde

Met Duitsland als wereldkampioen en Nederland op een mooie derde plaats is het WK in Brazlilië tot een einde gekomen. Ook ons WK-spel is daarmee afgerond.

Banner frituurvet

Nieuws Activiteiten