MB1 volgende wedstrijd

klundert

-   Logo
Dinsdag 7 maart 2017, aanvang 20:00 uur
Sportpark Akkermolen
vriendschappelijk

Programma en Uitslagen

Stem op Moerse Boys 6

woensdag, 15 februari 2017

Stem op Moerse Boys 6

Fox Sports en Keukenkampioen zijn op zoek naar teams die in de race zijn om het kampioenschap dit jaar en ons zesde heeft zich aangemeld hiervoor. Maar er moet wel gestemd worden.

Doelmannen eisen hoofdrol op bij Marvilde - Moerse Boys

zondag, 12 februari 2017

Doelmannen eisen hoofdrol op bij Marvilde - Moerse Boys

De één had een positieve hoofdrol, de ander viel op in negatieve zin. Bij Marvilde – Moerse Boys eisten de doelmannen van beide ploegen de meeste aandacht op. De goalie van Marvilde kostte zijn ploeg twee dure punten, terwijl Tom De Moer met enkele fraaie reddingen op de been hield. Het eindresultaat van het treffen zal geen verrassing zijn: het werd gelijk, 1-1.

Nieuwe ronde bestellen clubkleding

zaterdag, 11 februari 2017

Nieuwe ronde bestellen clubkleding

Zaterdag 4 maart tussen 09:00 uur en 14:00 uur kan men weer clubkleding passen en bestellen in de bestuurskamer van Moerse Boys. Na het grote succes van de eerste ronde dus nu dé kans om deze nieuwe Moerse Boys kleding aan te schaffen. T-Shirts, sweaters, polo's en regenjassen met het clublogo, of wat te denken van een trainingspak met logo en je eigen initialen?

“Ut Zaoterdag” houdt reünie op zaterdag 6 mei

zondag, 15 januari 2017

“Ut Zaoterdag” houdt reünie op zaterdag 6 mei

Wie op zaterdag bij de Moer komt heeft ze vast wel eens op het veld zien staan of, waarschijnlijker nog, in de kantine zien zitten; de Helden van Ut Zaoterdag. Al vele jaren maakt het huidige Moerse Boys 8 deel uit van de Moerse Boys-familie en dat mag onderhand wel eens gevierd worden!

Banner frituurvet