Voorbereiding Moerse Boys 1 en 2 bekend

donderdag, 22 juni 2017

Voorbereiding Moerse Boys 1 en 2 bekend

De technische staf en TC hebben samen weer een mooi voorbereidingsprogramma voor onze selectie in elkaar gezet. Oefenwedstrijden tegen EFC, Alliance en Roosendaal staan op het programma. Daarnaast natuurlijk het Sandraudiga-toernooi, dat dit keer op ons sportpark wordt gehouden en het inmiddels wel bekende trainingsweekend.

Staande ovatie voor Moerse Boys ondanks degradatie

dinsdag, 06 juni 2017

Staande ovatie voor Moerse Boys ondanks degradatie

Het eerste klasse-sprookje is ten einde. Exact vier jaar en drie dagen na de historische promotie naar de eerste klasse is maandag het doek gevallen voor Moerse Boys. Tegen Best Vooruit gaven de oranje-witte gladiatoren alles, realiseerden ze zelfs bijna het Wonder van Akkermolen, maar aan het eind van de rit waren er toch tranen van teleurstelling. Moerse Boys won wel, met 3-2, maar dat was na de 4-1-nederlaag van zaterdag onvoldoende.

Inzameling oude voetbalschoenen voor Ghana

zaterdag, 27 mei 2017

Inzameling oude voetbalschoenen voor Ghana

Al enkele jaren zijn vrijwilligers van Moerse Boys betrokken bij projecten in Ghana. De afgelopen jaren zijn er al oude voetbalschoenen en -kleding die kant op gegaan waar men daar nog veel plezier aan beleeft. Ook dit jaar zijn we op zoek naar oude voetbalschoenen. Het seizoen is nagenoeg voorbij en in plaats van in de vuilniszak, kunnen je schoenen nog van nut zijn in Ghana.

Dames 1 ook volgend jaar derdeklasser

maandag, 22 mei 2017

Dames 1 ook volgend jaar derdeklasser

Het nacompetitie-avontuur van Moerse Boys Dames 1 is na twee wedstrijden voorbij. In Reeuwijk-Dorp was thuisploeg RVC'33 degene die aan het langste eind trok en zich op mag gaan maken voor de finale van de play-offs. Voor de oranjehemden rest de trots en de herinnering aan een prima eerste seizoen in de derde klasse!

Banner frituurvet

Banner Bink2

Nieuws Jeugd O13 t/m O9