Dames 1 bekert zonder moeite door

zondag, 22 november 2015

Dames 1 bekert zonder moeite door

Moerse Boys Dames 1 is er zonder problemen in geslaagd een ronde verder te komen in het bekertoernooi. Op een koud Sportpark Akkermolen werd Boeimeer dames 1 met 7-0 aan de zegekar gebonden.

Pupil van de week : Max Leenaerts

zaterdag, 21 november 2015

Pupil van de week : Max Leenaerts

Afgelopen zondag was de E 3 aan de beurt om de pupil van de week aan te wijzen. Max Leenaerts kwam als winnaar uit de loting. Ondanks een regenachtige zondagmiddag werd het toch een erg leuke middag.

De Moer won en Max gaf aan dat het een erg leuke middag was.

 

KERSTSTERRENACTIE

maandag, 09 november 2015

KERSTSTERRENACTIE

Op 28 november vind onze beroemde kerststerrenactie weer plaats. Alle jeugdleden van de E t/m de B jeugd gaan dan de straten van Zundert af met als doel om zo veel mogelijk kerststerren te verkopen.

Line up 2015

zaterdag, 07 november 2015

Line up 2015

Afgelopen zondag was het de beurt aan de nieuwe leden. Zij waren uitgenodigd om met het eerste team van Moerse Boys het veld op te gaan. Dat hier animo voor was bleek al snel. Er kwamen zoveel aanmeldingen binnen dat ook de tegenstander en het arbitrale trio een hand kreeg.

Samenwerking vv Zundert - Moerse Boys

maandag, 02 november 2015

Samenwerking vv Zundert - Moerse Boys

Zoals gezamenlijk aangekondigd via de websites van vv Zundert en Moerse Boys op 25 maart j.l. is een commissie Onderzoek en Samenwerking in het leven geroepen. In de bijlage staat de uitkomst van de onderwerpen die zijn behandeld met een eindconclusie van beide besturen.

Voetbal met Passie is zeer geslaagd

zaterdag, 31 oktober 2015

Voetbal met Passie is zeer geslaagd

Ruim 150 voetballers van de F t/m de A jeugd hebben donderdag 29 oktober meegedaan aan de herfstactiviteit van Moerse Boys. De voetbalclinic werd geleid door Ogi Peric, Sandro, Bob, Jordy en Jules van Voetbal met Passie. De trainingen waren gebaseerd op snelheid, techniek en motoriek maar vooral ook veel plezier en gezelligheid.
 
Voetbal met passie en vrijwilligers van Moerse Boys Bedankt.

Banner frituurvet